Sunday, December 7, 2008

Danish & Mainan, Mainan, Mainan...

Umur belum msk 6 bulan tapi putera sulung saya dah pandai naik mainan ni (nak panggil ape ek benda alah ni??? saya panggil car coin la ek). Skali bagi Danish try naik, ingatkan dia akan takut tapi rupa2nya dia sronok. Bkn main berani lagi hero Mama ni smpikan Ayahnya senyum jer tengok karenah anaknya ni, hehe...

So start jer pada ari tu, mmg dah menjadi kebiasaan kami berdua tuk bawa dia main car coin ni. Habis jer membeli brg2 dapur di tesco, giant mahupun jusco ker, sure kami akan sggh sekejap bg dia main... Sronok tengok telatah dia bila naik car coin ni. Habis stering kereta tu dipusing2nya, cam x sabar nk bw kereta kot... Hehe...

Pelbagai aksi Danish...


video
Sorry video senget. Tak reti nak rotatekan. Huhu...



0 comments: