Sunday, January 25, 2009

We @ Jemputree Restoran

Jumaat mlm lalu..kita org gi mkn kat Jemputree Restoran.. Jemputree Restoran ni tertlk di Jln Burmah & across Hotel & Cafe 1926. Kita org sj jer bw Danish gi sana coz kat sana byk lampu..Danish suka tgk lampu, hehe.. Tempat ni menarik coz suasana sekeliling tempat ni dipenuhi ngan pokok2, suasana romantik gitu..kiranya berlainan dr yg lain lah. Makanan lak ok2 jer..

So ni ada bbrp kpg gmbr yg saya smpt snap, jom tgkkk...




P/s - Sori gmbr tak brp jelas coz guna hp jer. Kalau nk tgk dgn lebih jelas, sila tgk review ini.


Tuesday, January 20, 2009

Siapa Yg Letih? Danish Atau Ayah???

Tengok video ni, sapa yg letih? Danish Atau Ayah???... Danish semakin aktif smpikan penat si Ayah melayan karenah dia. Video ni diambil sms kita org temankan Mak Ngah saya buat cermin mata, tu pun kena tunggu si Ayah Danish blk kerja dulu, baru lah gi kedai cermin mata tu... Bkn apa, klu ada Ayah, Danish sure nak Ayah dia jer so Mama leh rest, hehe. Kesian Ayah, dah lah penat br jer hbs kerja, ditmbh pula ngan aktifnya hero sorang ni, hehe... So layannn...

video

Seperti biasa, sorry yer semua...
Still tak reti nak rotatekan video ni, kena tengok kot senget lah jwbnya, hehe...