Tuesday, January 20, 2009

Siapa Yg Letih? Danish Atau Ayah???

Tengok video ni, sapa yg letih? Danish Atau Ayah???... Danish semakin aktif smpikan penat si Ayah melayan karenah dia. Video ni diambil sms kita org temankan Mak Ngah saya buat cermin mata, tu pun kena tunggu si Ayah Danish blk kerja dulu, baru lah gi kedai cermin mata tu... Bkn apa, klu ada Ayah, Danish sure nak Ayah dia jer so Mama leh rest, hehe. Kesian Ayah, dah lah penat br jer hbs kerja, ditmbh pula ngan aktifnya hero sorang ni, hehe... So layannn...

video

Seperti biasa, sorry yer semua...
Still tak reti nak rotatekan video ni, kena tengok kot senget lah jwbnya, hehe...



0 comments: