Wednesday, June 16, 2010

Bila bizi melanda..


Slm semua..apa khabar??? Lamanya tak update blog..rasa rinduuu sgt2.. Bknnya tak mau update cuma buat masa ni saya terlalu bizi..mcm2 nak diuruskan..huhu.. Ngan keja kat off berlambak2..ngan sibuk psl umah..psl preparation besday Danish lg..mcm2 lah.. Byk story yg nak dikongsikan ngan uolls semua tp tak berkesmptn lg.. So nnt bila ada masa..will update again..hehe..tggu ner..:D


6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hee..sian dia..bizi bebenar nmpaknye..tp bizi2 pon smpat lagi prepare bday party danish..sonotnya!!..=D

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

nanti update kaw kaw kay...

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

yep..miss ur story mory..kay takpe2 nanti update kaw kaw bile ada ms...kay..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Lily..

ari ni baru saya berkesempatan nak blk komen kengkwn Lily..tu pun tggu break time..huhu..

tu lah Lily, walau bizi & letih seharian ngan keja2 kat off..walau camner pun saya luang gak ms nak prepare bday party utk si hero.. bila fkr psl danish..ilang sikit perasaan letih..yg tmbl rs teruja ngan preparation bday dia..hehe..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Hidaya..

nnt kita update new n3 k.....awak tggu tau.. Rindu gak nak berkjg umah kengkwn tp apakan daya..line kat off pun x clear Hidaya..ada yg nak jd leader so mlsss sgt2...huhu..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Hidaya..

Beres beres...nntkan..k..:D