Monday, December 27, 2010

BB Baruku..

Ni lah dia..BB baruku..BlackBerry Bold 9700.. Lama dah jd pilihan hati..br jer dpt..huhu..

Saya dah guna BB ni 3/4 hari sblm raya tp tak smpt nak update kat blog.. Mama Danish bz lah..huhu.. Hp lama..Nokia E-72 tu..saya dah tolak kat my bro. 1st time pakai BB ni..rasa teruja sgt2..hehe.. BB bkn sj cantik..
features pun byk. Ada 3G capable..broadband-speed wi-fi..camera 3.2mp..GPS & yg plg best mestilah sbb BB ni nipis jer. Kiranya semua boleh ok cuma function BB ni agak ssh ckit klu nak compare ngan Nokia E-72..mgkn disbbkan saya dah biasa guna hp jenis Nokia jer so take time skt lah tp apa pun skrg ni i dah pandai..i likeee it so much!!!


Justify Full





P/s - N3 ni khas utk Anonymous tu.. Kiranya n3 nak show off..nak menunjuk..khas utk org yg tak leh tgk org lain sng.. Saya tgh FREE ni..so byk masa nak edit blog saya yg dah lama senyap ni..byk masa nak show off..nak menunjuk2 benda2 yg tak smpt saya nak tjk..especially pada awak..Anonymous..


6 comments:

ibu_Arifa said...

ooo..BB yg ni best yer? saya tgh dalam dilema ni..xtau hp mana nak pilih..ingat nak ambik BB jer jgk..tp bila tgk webside BB, mak aii..banyak ler pulak modelnyer..

~Ifa~ said...

hahahaha.lawak la pesanan ringkas last sekali tuh....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nikira entry balas dendam kat ano la ni..kekekek

kite suke nempek kat bb suami je..bertenet kat hp tak puas..nak PC gak..wuwuwuuwwuu

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ibu_Arifa..

BB ni mmg byk model gak akak tp depends pd org lah kan..stgh suka curve..stgh plak minat yg jenis bold..mcm2.. tp klu akak nak beli..rsnya worth it kot sbb BB ni cantik gak akak..smpg tu ada mcm2 function..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ifa-

Hehe,sj jer gatal tgn ifa.. ari ni tgh FREE so sj jer nak update blog yg dah lama menyepi.. Bkn x igt nak tulis tp masa x mengizinkan.. slalunya ct tulis kat off jer sbb klu kat umah..danish mengacau.. dia pun nak buat kerja jgk..nak tkn komputer lah..mcm2.. tu psl lah skrg ni ct slow skt update blog.. bila kat off, ngan keja byk..camner nak menulis..keja pun nak kena jaga jugak..tul x ifa..

p/s-ifa tau kan off ct camner..yg mgkk sorang tu,yg slalu dok berangin..kang x psl2.....

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm Rose,

Ari ni ct FREE..tu psl lah rasa nak tulis something..tup tup terigt nak tulis n3 bab ni..so skali tembak lahh..hehe..