Monday, December 27, 2010

PSDVD Untuk Danish..

Still lg merangkumi entri2 sblm raya..hehe.. Sorry erk..ketggln byk sgt tp ttp teruja utk update kat dlm my blog.. Al-mklmlah tgh FREE ni..hehe..:D Sm gak mcm my BB..my new handphone..PSDVD Danish pun..si Ayah dah beli sblm raya lg.. Klu tak slh saya pd 05/09..cuma saya tak smpt nak update kat dlm blog jer..tp klu kat FB..mmg saya dah upload pun kebykkan photo2.. So jom kita ushar2 skt picas2 PSDVD Danish.....(✿◠‿◠)

We all pilih yg mcm ni..sng nak psg & buka..2 function..
Mksdnya leh psg dlm kereta..dismpn tu blh gak buka n bw naik rmh..
Dlm kata lain..
Danish tak kacau lah kita org tgk tv..coz now dia dah leh tgk kartun kat DVD player dia sndri..:D

PSDVD-7" Screen..

Ceh ceh...bergaya sggh anak Mama dgn DVD player dia..


Yg ni pas we all dah gi kedai accessories..
Psg kat dpn..atas sikit pd deskbox..



Yeahhh..dah blh tgk..cantik kan???
Kalau dah habis tengok..blh buka & smpn.. Ada gak ciri2 keselamatan kan..hehe..




2 comments:

~Ifa~ said...

bli kt man nie siti.brapa ye hrganya....cantik kaler merah.ang ang lg

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa..

ct beli kat kompleks bkt jambul..$300 jer ifa..cantik kan..

* ifa leh refer kat FB ct..byk lg gmbr2 DVD ni..hehe..:D