Tuesday, February 2, 2010

Celebrate Birthday Hubby @ Restoran Johnny's

Smlm birthday hubby yg ke-32 thn..kita org gi smbt @ Queensbay Mall..kali ni saya belanja hubby makan2 kat Restoran Johnny's. Jom lyn pic kami..



Ni dia Restoran Johnny's..nak mkn apa erk kat sini..mkn steamboat lah..


Nampak mcm byk jer kan bhn2 yg diletak dlm periuk steam tu..hehe..

Mmg best & sedappp..



Sian Ayah..muka pun berminyak2..br blk keja..tak smpt mandi pun coz ptg smlm..kwsn timur laut (Png) tak ada electricity..dgr kata TNB sub-station area sn terbkr plak..

Aksi2 tiga beranak..hehe..:)


Ok..dah selesai pun bab Celebrate Birthday Hubby..hihi..:) Kita org pilih menu tak ikut set yg dia org promote utk 2 org coz ada bhn2 yg dia org kasi..kita org tak mkn pun. Kita org main pilih2 jer apa yg kita org nak mkn..yg kena ngan selera kita org lah..tu pun byk yg tak hbs..yer lah kan mkn ber2 jer. Danish plak..dptlah suap ayam & ais krim bbrp mulut..slbhnya dia nak main jer..hehe.. Harga ok lah..tak smpi RM50 pun..kenalah dgn mknn dia..sedap. Pas mkn..kita org sggh Jusco jap..gi beli brg skt utk Danish..





P/s - Apa hadiah saya nak kasi pd hubby tersyg ni..pening2.. Sng2 tanya pd tuan punya bdn jer..dia nak hadiah apa..hbs citer..hehe..


4 comments:

Ena said...

Bestnyerrr.. nikmatnyer leh makan2 cenggituw kan!..
Hepi Besday lg seklai buat ur hubby ye.. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Ena..

mmg Ena..sedap mkn kat sini. nk mkn steamboat kat png ni ssh ckit..
gerai biasa2 pun ada 2/3 tpt jer. so bila sesekali mkn cam gini..mmg best.

nway,tq skali lg 4 ur birthday wish..


p/s- dulu prnh mkn kat KL..The Mines kot..lupa dah...

~Zetty84~ said...

bestnyer g mkn steamboat..!!!
x penah try lagik mkn kat situ..
ok ke akak..?
should try next time nih... ;p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

zati try lah mkn kat sn..utk selera akak & abg ok lah..tp tak tahu zati camner..lain2 org lain2 selera..xtau nk ckp..hihi..:)