Thursday, February 11, 2010

Cuti Raya Cina (CNY) 2009

Cuti CNY jatuh pd 14 Feb ni..Valentine Day lg..hehe.. Spt kebiasaan..bila jer CNY..office saya mmg lama gak lah bercuti..yer lah kan majoriti org cina yg bekerja kat off saya ni. So utk thn 2009, esok..12hb Feb kita org dah start cuti smpilah ke 22hb Feb ni. Kiranya dkt 10 hari lah saya bercuti sempena CNY ni..hehe.. Saya akn mula bekerja spt biasa pd 23hb Feb..hari selasa..tu pun tak pasti sama ada kerja full/ half day.

So, saya nak wish utk kwn2 cina saya..di office mahupun ada yg mengikuti blog saya,



P/s - Mgkn blog ni pun akn bercuti sempena CNY..hehe.. So kwn2, kita berjumpa lg ner pd 23hb Feb ni. Happy Holiday utk semua yg mengenali MAMA DANISH!!!...


3 comments:

Ena said...

walllamakkkk.. lamer nyer cuti.. share la ngan sy sikit leh?.. heh3x..

Selamat bercuti ye.. :)

mamalieyna said...

waaah lamanya cuti..kita 4 hari ja..huhu..pepun hepi holiday! enjoy ur holiday ya! ^_^ .

weiii sekarang tahun 2010 la..hikhik..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Ena & mamalieyna..

Cuti mmg best kan..at least dpt spent time ngan anak family.hehe.

Nway, hepi holiday to u all too.