Sunday, July 18, 2010

•●♥ Birthday & Anniversary Celebration Party ♥●•.....Part 2

Still smbg citer & picas2 during Danish’s 2nd birthday party lg..hehe..

Apy Birthday To U..
Apy Birthday To U..
Apy Birthday To Anak Ayah & Mama..
Apy Birthday To U..

Sesi memotong cake..hehe..

2 D.....Danish & Dd..

Danish's Birthday present.. Tq all..

Sedara-mara..& Farah yg comeyyy..:D





Tetamu yang sudi datang..tq so much!!!!!

My beloved mom..siannya..smpi letih..
Dah tu..atr 3 org yg tak mkn mlm tu gara2 letih & trs tak ada selera..
2 lg siapa erk??? Dah tentulah saya & hubby..huhu..

B4 balik..yg lain pun nak jg amik gmbr kenangan..
kiranya mlm tu Chicky & patung KFC ni famous gilaaaaa..hihihi..


Pendek kata..walau ada yg kureng sikit pd awal mjls tp saya & hubby ttp happy..best sgt2. At least..hajat kita org nak buat birthday party utk Danish di KFC dah termakbul. Mjls pun bermula & berakhir dgn meriahnya..semua yg hadir pun nmpknya enjoy sgt2..syukur alhamdullillah. Pd yg dtg..thank you sekali lg for coming to Danish’s 2nd birthday party & jg utk birthday present yg diberi!!!

So, apa lagi..bg yg nak buat birthday party anak di KFC..sila KLIK SINI. Ada info yg blh guide kita utk plan birthday..mn tahu kot2 thn dpn saya pun nak buat lg ker..hehe..❀◕ ‿ ◕❀




6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Meriahnyer B'day Danish..
Hadiah pon byk.. ;)

mama zharfan said...

memang best kan buat bday party kat kfc :)

hajarus said...

wow meriahnyer besday party danish... banyak plak tu dapat present... anyway hepy besday sekali lagi danish... ;d

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm LiLy @ MumMyQiStInA..

simple bday jer LiLy..kutip2 org jer..x jmpt semua pun..huhu..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai mama zharfan..

mmg best buat kat KFC..diaorg kelola semuanya..hbs jer party kita trs blk umah..xyah nak fkr bab nak kemas2 kan..sng..hihi..!!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajar..

TQ utk wish skali lg..simple party jer hajar tp mmg meriah..hingar-bingar lah mlm tu..nsb org KFC x mrh..hihi..