Saturday, July 10, 2010

Upin Ipin Cakes & Cupcakes For DaNisH

Danish ni suka sgt ngan citer Upin Ipin so saya decide utk merayakn 2nd birthday Danish ni..order jer Upin Ipin Cakes..♥^♥


Gmbr Danish bersm Upin Ipin ni..adlh hasil kreativiti Shiemz. Saya minta tlg Shiemz cantumkan gmbr Danish ngan Upin Ipin..
cantik kan..hehe.. Puas hati tgk gmbr yg Shiemz buat ni..dah tu FOC plak..Shiemz tak nak amik byrn utk edit gmbr ni..katanya present utk my Danish. Tima ksh byk2 Shiemz..


Cupcakes ni plak..kwn hubby a.k.a. kwn saya plak..Aunty Mariam (pggln Danish lah kan)..sponsor cupcakes utk Danish..❀◕ ‿ ◕❀..mmg besttt..
Tq so much Mariam..kak Ct syg Mariam..:D



6 comments:

hajarus said...

cantiknyer cake upin dan ipin tuk danish tu... bestnyer siap FOC lagi... cup cake tu pun cantik...

anyway hepy belated besday yang ke 2 to danish... semoga membesar ngan sihat & berjaya... ;d

Ena said...

wahhhhhhhh..

cutenyer kek & cupcakes tu.. geram pulak nengok.. heheh

mamalieyna said...

waaaah cantiknya kek n cupcake danish tuuu..jeles auntie..siap bergmbr tepi upin ipin lagi..^_^..sure danish suke bangat nih!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajar..

cantik kan cake upin ipin tu..danish mmg suka sgt.. FOC utk rekaan gmbr jer hajar..shiemz yg create..

nway, tq 4 ur wish..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Ena..

cantik n sedap..syg skali ct sndri pun x smpt rs..hbsss..hanguss..
hehe..!!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

danish mmg suka sgt ngan cake upin ipin tu tpso sad dia x mkn pun..huhu.. yg dia tahu upin ipin upin ipin..dia tengok jer lah..:D