Tuesday, July 20, 2010

Danish Birthday Presents

Tak share lagi hadiah2 yg Danish dpt sempena his 2nd birthday hari tu. Bkn niat nak show off yer, saja jer nak share & berterima kasih pd semua yg bg hadiah pd Danish.

Ni lah..antara hadiah2 & duit yg Danish dpt on his 2nd birthday..
So..jom kita tgk apa yg Danish dpttt..
^
^
^
^
^
Untuk anak Ayah & Mama..
Ayah & Mama hadiahkan..jeng jeng jeng..

2 hadiah dlm 2 kategori..hehe..
1 utk bljr..1 lg utk main..
(✿◠‿◠)
Kids Study Set dan juga..
Galaxy Defender a.k.a. Pistol Toy Story..
Cantik kan pistol ni..siap ada lampu & sound yg besttt..


Pakaian Danish utk birthday party hari tu adalah
birthday gift dari Tok ba & Mak Tok dia..
Dari boluse..seluar jeans, tali pggg & stokin semuanya dr brand MIKI KIDS..
Kasut Adidas tu plak..Akcik Wan Danish yg belikan..
kiranya hadiah jg lah..1st time Danish pakai ni..hihi..:D
Dah tu..Danish dpt duit lg dr pakcik2 dia..hihi..TQ semua..SYG semua..


Ni plak hadiah dari Pak Long Danish & gf Pak Long Danish a.k.a. Nurul..
Kasut Adidas..Tq Along & Mummy..
Msk ni..Danish dah ada 2 psg kasut Adidas & 1 sandal Nike..
Ketiga2 ni blh lah Danish pakai time raya nnt coz size agak bsr skt...hehe..


Bangle (925 Sterling Silver)..yg ke-2 ni..
Bangle yg lama (gmbr atas-kanan) dah hilang..huhu..
So skali lg
Pakcik Zi Danish hadiahkan bangle yg lain utk Danish..
Hadiah ni dibeli pd 07.07..gara2
Pakcik Zi Danish nak sgt2
anak saudara kesygan dia pakai bangle time birthday party nnt..
RM157..ada less 20%..so RM125.60.
.& spt biasa..FREE cuci bangle utk 3 kali..


Upin Ipin Plush Toy..Akcik Joe hadiahkan utk Danish..cute kan..hehe..
Seronok lah Danish..ada byk Akcik2..so byklah hadiah2 yg dia dpt khasnya dr diaorg..:D


Hadiah dari Tok Ngah & Tok Su Danish (adik Mak)..
Basikal merah utk My Danish.. Danish suka sgt ngan basikal ni..dah pandai kayuh pun dia.
Bgn jer dr tidur..sure dia cari basikal dia dah..hehe..
Apapun, tq Tok Ngah & Tok Su sekeluarga..Cayang Tok Ngah & Tok Su..muahhhh!!!


Ferrari siapa ni??? Utk Danish / Ayah Danish??? Hehe..
4 sure lah utk Danish kan tp tetap dikwl oleh Ayah Danish dek krn Ferrari ni mahal..
Klu bg jer kat Danish tanpa dipantau..alamat skjp jer rosaklah Ferrari ni..
Ferrari ni dihadiahkan oleh Tok Mek, Tok Azir, Mak Ijan, Abah Sam,
Mak Ima, Abah Izal sekeluarga.. Tq semua..


Ni plak..birthday gift yg lmbt diterima Danish dr KFC..huhu..
Apapun, thanks to KFC..
^
^
^
^
^
Byk lg hadiah2 yg Danish dpt..kebykkan semuanya brg2 mainan..
Ada kereta, keretapi, robot, motor, pistol, senapang dll lg..
Dan dah tentu Danish jg dpt "$$$"..
hehe..(✿◠‿◠)


Akhir skali..a big thanks & real appreciate for those yg sudi memberi hadiah & duit to my beloved son.. Thanks a lot..:D


8 comments:

hajarus said...

wow bestnyer danish banyak dapat hadiah.. cantik2 plak tu hadiahnyer... ;d

mamalieyna said...

waaaaah banyknye hadiah danissshhhh..jeles auntie ni, seumur hidup tak pernh dpt hadiah sebanyak tuu..huhu.. =P

sure syok giler danish ye...dpt hadiah, angpau lagi...best2x!

Iela Fazielah said...

wah... beraya sakan danish dgn kasut baru dia.. yg paling best mama & papa danish xyah bl toy smpai thn depan ek.. sbb nyk betul mainan danish dapat

Oyis said...

happy belated bday danish. sorry aunty oyis lmbt wished, lately agak sibuk dgn study, maklum lah org tua kembali ke sekolah ni hehe. apapon aunty doakan danish smg bahagia sentiasa dan membesar menjadi anak yg soleh. amin :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajar..

byk gak hadiah & duit yg sedara & kwn2 kasi utk dia..tq semua.. apa pun,danish mmg sukaa..hihi:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

blh kata byk gak lah hadiah yg danish dpt mlm tu eina..semuanya cantik2..tq pd semua yg bg hadiah & duit pd Danish.

* InsyaAllah..klu buat party lg thn dpn, kasi lg erk semua..gurau jer.. hehe..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Iela..

haha Iela..kasut tu blh lah pakai beraya nnt..save sikit ct utk thn ni..xyah beli kasut dah..hehe..

* toy ttp tpy Iela..walau dah byk koleksi kat umah..klu keluar shopping, ada gak yg dia nak..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

Tq 4 ur wish Oyis..lmbt wished pun xapa, as long igt gak..tq byk2 Oyis.

Mg apa yg didoakan termkbl..Amin Amin..Amin..InsyaAllah..