Monday, September 6, 2010

Berbuka Puasa..Day 27

Atr menu berbuka untuk hari yang ke-27.. Air tebu sbg pembuka selera..diteruskan dgn menu2 simple spt dibwh..
Char Koay Teow..2 pggn..

Nasi Beriani & Ayam Masak Merah..

Ayam Percik..



3 comments:

Anonymous said...

senyap je blog ni.. dah takde barang nak show off lagi ke? bila nak raya je blog ni meriah?? sbb nak menunjuk??

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

SLM..

amboi awak..berbhs lah sikit.. saya bz sjk keblkgn ni ngan keadaan di tpt keja..mcm2.. 4 ur information, blog ni bknnnya nk menjk2 yer..blog ni dibuat khas utk apa sj aktiviti saya n family..... klu awak x suka..xyah lah jenguk blog ni coz cara wak beri komen betul2 menyktkan hati saya..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

utk awak jg..yg saya tak knl..Anonymous..

Hidup ni kena saling hormat-menghormati..