Friday, September 3, 2010

Duit Raya

Hari raya dah dkt..selain dr menyiapkan baju, kuih muih dan juadah2 hari raya, perkara yang perlu disiapkan adalah mengenai duit raya.

Smlm dah tkr duit raya..hehe..kali ni tak byk mcm thn sdh.. Act bajet tkr duit raya kita org sama jer spt thn2 lps cuma thn lalu jer..bila ada lbh..so lbh lah sikit kami perutkkan. Bkn apa..kali ni dah byk berhbs utk shopping so rsnya klu cmpr-tolak-darab-bhg..cukup kot utk side hubby & saya..hehe.. Kali ni kami perutkkan RM900 jer tak termsk RM100 utk My Danish syggg..ok lah..yg ptg bg jgk kan..hehe..





P/s - Kuih raya tak sampai lg..nak update pun tak bersemangat coz tak ada gmbr..huhu.. Tggu ok.. Juadah plak maybe kali ni kita org order jer dr Catering..buat ms ni cuma blm putuskan lagi mn 1 catering yg menjd pilihan..ewah2..hihi..::D


1 comments:

mamalieyna said...

waaah byknye peruntukan duit raya..! ^_^..best ni...nk beraya kt penanglah! hehe..