Tuesday, December 22, 2009

Jalan-Jalan Tengok Cub Prix Malaysia AAM Petronas

Ahad lalu..saja jer kita org bawa Danish gi tgk Cub Prix Malaysia AAM Petronas @ Litar Esplanade, Pdg Kota Lama. Act perlumbaan ini berlgsg 2 hari..19 & 20 Dis tp hari sabtu hubby keja so hubby decide gi tgk hari ahad jer lah. Mula2 hubby jer nak gi tgk..dia tak nak bawa kita org pun. Then saya apa lg..pujuk punya pujuk..at last..dia bawa gak saya & Danish. Hubby bkn apa pun..dia takut Danish tak selesa ngan environment kat sn..sure panas..dah tu semestinya ramai orang..kena bersesak2 lg..

Ni kiranya 1st time saya gi tgk Cub Prix..live lg..so excited jg lah..hehe.. Sronok gak tgk org lumba motor ni..si tecik saya pun pandai tgk tau..siap buat aksi nak bawa motor tu..mcm pandai2 jer..hehe. Kita org gi dlm pkl 1 lbh..blk dlm 3 lbh camtu..kiranya 2 jam lbh jer lah kat sn..tu pun dah letih sgt2. Smpi jer umah..apa lg..3 beranak tidur keletihan..lawak gila..muahahaha..

So di bwh..gmbr2 yg diambil sekitar
Cub Prix Malaysia AAM Petronas @ Litar Esplanade, Pdg Kota Lama.







12 comments:

mamalieyna said...

ye la sabtu ahad jln tutup kan sbb cub prix ni..kbtln kitorang ke penang tuk antar rombongan meminang ari sabtu tue, kekonon lepas nmajlis nk jenjalan konvoi 5 kete ke pdg kota lama tue..last2 tersesat 2 buah kete yg len, al-maklum ada yg tk pnh ke penang nie..sian..jln lak sesak bangat penang nih! last2 ke pdg kota baru jer..hukhuk..

amboi syok la danish..tgk live org berlumba ek..hepi la die.. ^_^

~Zetty84~ said...

wah3x....bestnyer...
rajinnya akak n family g tgk cub prix...
zati x dtg penang pun...
coz dah boring...dekat dgn ofis zati jerk..!!!
canteknyer...!!!
suma in yeloow shirts...!!! ;p

lily azliyana @ mama zara said...

wah..danis gi tengok lumba motor plak yerk. adventure btol anak bujang sorang nih. besh ker tgk motor byk2 tu danish..=D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

haha mamalieyna..mmg sabtu & ahad..
jln kat pdg kota lama ttp gara2 cub prix berlgsg. tp ok lah kan..tak dpt gi pdg kota lama..baru pun ok gak kan..hihi..:)

danish mmg mamalieyna..bab berjln mmg no.1 tp klu kat umah..mula lah dia buat perangai mcm2..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

mmg dkt ngan off zati kan..hehe.. akak pun sbb mmg klu hubby x keja..berjln gak lah ke mn2 pun..tu psl sj bw si tecik ronda2 gi tgk cub prix..sian dia kat umah jer weekday kan..

yellow shirt..sejuk skt..x panas..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

aunty lily..syok lah tgk motor..
broom broom lg..hehe.. nnt danish dah bsr..klu jumpa anak aunty..danish nak bw gi ronda blh???

naughty tul kan danish ni..hihi..:)

Ena said...

Bestnyer... tecik2 dah leh g tengok cub prix.. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm Ena..

Aunty Ena..Ayah & Mama bw gi tgk.. Danish ikut jer lah..hehe..:)

♥♥syahadah♥♥ said...

yang saya seronok adalah...
ketiga tiganya pakai kaler sedondon..sejuk mata ..hehehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnyer Danish dpt tgk Cub Prix...Baju sedondon... :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hada..

tq..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm LiLy @ MumMyQiStInA.

tima kacih..:)