Sunday, December 13, 2009

Marrybrown Grand Opening @ Png Times Square

Maaf..saya sgt sibuk sjk seminggu dua ni.. Nak update blog pun tak ada ms..ni pun baru berkesmptn..so saya nak story sikit ner..citer ari sabtu..hehe..

Act..saya terbaca dlm paper Kosmo (kalau tak silap saya) yg Marrybrown, Png Times Square
akn adakan Grand Opening pd ari sabtu..12 Dec 2009 bermula dr 10pg. Byk prgrm yg disediakan..ada peraduan mewarna, persmbhan muzik & tarian, persmbhan silap mata dan mcm2 lg. Dan jgn tak tahu..opening ni jg dihadiri oleh Duta Marrybrown..siapa lg klu bkn Mawi kan kan kan.. So dgr jer Mawi nak dtg..My Mom awal2 lg dah ajak saya gi sn nnt. My Mom mmg minat gila dgn Mawi..every year saya kena htr kad raya pd Mawi & yg pasti sure ada blsn dr phk Mawi..hehe.. So apa lg kwn2..jom tgk gmbr2 kita org sepjg Marrybrown Grand Opening @ Png Times Square..







P/s - Ssh nk bergmbr ngan Mawi ni..byk bodyguard.. Nak kata Mawi ni friendly tak juga..nk kata sombong pun tak juga.. Tp yg pasti Fahrin Ahmad lbh friendly & sporting..hehe. Mawi ni cam malu2 skt..maybe sbb dia dah nikah..dia segan sikit kot..hehe.....


12 comments:

mamamiera said...

besh nye jumpa mawi..
dah agak dah.mawi mesti layan cam gitu2 je.. ntah nak cover line dgn bini kot..
bkn sbb dia dah kawin.. dr zmn bujang p0n camtu gak.. ct nmpk sweets n gebus dlm pic2 ni.. camne ngan fitness ct.. ade perbezaan x? papep0nk zai suke tng0k mamat tecik kamu tu.. alwayz kiutmiut.. ayahnye mane..? xnpak lak..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

Mawi camtu ek???rsnya lah kot coz dia cam ssh nk bersmbg.. Mmglah bodyguard jaga kuat tp fahrin ok jer..siap leh dukung danish lg. mawi ni lain ckit..danish siap cium tgn dia..konon2 "amin" tp mawi cam tak der perasaan jer..hampeh tul. Maybe cam zai ckp..mawi tkt ekin kot..hehe.....

bab gebu ni..tkt dgr..ct nmpk gemuk kan..huhu. psl fitness tu still pergi lg..perubhan tu nmpk ckit lah..br 3 sesi..tak tahu camner lg..hope ok lah..klu tak buang $ jer.

hubby xada..dia keja zai. ct yg bw mak ayah gi..dkt jer ngan umah..

mamalieyna said...

waweeii jumpe Mawi ke..hermm kalo dia cam fahrin msti lg happening ek..

eh nape nmpak pic bertigaan, Mawi, Ct n Danish tue..Mawi nmpak beso bebenor..Ct ngn Danish tecik jek.. :P

Ena said...

salam kenal..

wa bestnyer leh jumpe mawi.. Farin pun ader ker? maner dier? heh3x..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

Btl tu..klu mawi cam fahrin..lg syok.. Ni tdk..cam kita plak nmpk beriya2..tp psl mak..ikut jer lah..

Gmbr tu tgh berhimpit2 tu mamalieyna..punyalah ssh nk bergmbr ngan mawi..at last..sian danish..blk pd tu,dia trs tidur..letih sgt2 kot..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Ena..

nnt refer n3 saya psl Shell ner..mmg ada gmbr bersm fahrin..hehe..

lily azliyana @ mama zara said...

waaahhh..dpt jumpe mawi plak yer..best btol danish selalu dpt jumpe artis..hehe

sgt suka gmbar danish ngan atuk n neneknye tu..nmpak cheeky sgt die..=D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

kebetulan jer..hehe..tp tgk gak lah artis mn..tak semua artis mama dia suka..hehe..jahat tul saya..kui kui kui..

gmbr danish ngan tok ba & mak toknya sweet kan..cam pandai2 jer dia posing gitu..hehe..

hajarus said...

bestnyer mamadanish hari tu dapat bergambar ngan fahrin kali ni ngan mawi plak...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajarus..

best gak lah..sbb mawi tu pujaan hati mak saya..so happy gak lah.. hehe..

~Zetty84~ said...

hihi..cheeky nmpk danish sengeh cenggitu...
pandai posing erk cayunk..???
waahhh...bestnyer akak...
dpt tgkp gmbr lagik dgn Mawi...huhu

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

pas akk bz jap mggu lalu..la glrn zati plak ner.zati bz ker???

danish mmg cheeky..mkn bsr mkn mcm2 yg dia buat. kita ckp satu..dia dah pandai jwb blk skrg ni..mulut becok tul..hehe..

nk kata sronok tgkp gmbr ngan mawi..mula2 mmg lah excited but bila feddback mawi cam biasa jer..rs sronok tu pun dah jd cam biasa..hehe..