Thursday, May 6, 2010

KFC Birthday Party Reservation

Salam semua..

N3 kali ni saya nak citer sikit psl planning utk Birthday Party Danish. Next birthday Danish will be on June 21st ni..lmbt lg but sj jer plan awal2..sng..tak klm-kabut nnt. Saya & hubby decide nak buat simple birthday party utk Danish di KFC. So mlm rabu..5/5 (cantiknya tarikh ni..hehe..)..kita org ber3 (hubby, saya & Danish)..gi KFC Larut..pergi booked for the birthday package.

The party akn diadakan 7/7..ari rabu. Knp choose 7/7..bkn 21/6??? Ok..7/7..tarikh yg bermkn buat saya & hubby coz genap 3 thn usia ikatan perkhwnan kami. So alang2 lg 2 mggu lbh jer perbezaan ngan tarikh birthday Danish..kita 2 sepakat buat jer lah 7/7..smbt skali..hehe..
(✿◠‿◠). Party tu nnt akn bermula dlm pkl 7 lbh smpi 10.30mlm. Well..hanya family terdkt sj yg kita org invited..kita org budget adult tak smpi dlm 60 org..kids maybe dlm 20 org jer. Bajet tak byk so jmptn tak ramai lah kan..huhu..but apa pun as long my Birthday Boy happy sdh..hehe..

KFC Birthday Party Form.. Sorry tak clear..

Pamphlet Birthday Party..
Semua info berkenaan Birthday Party kita leh refer kat sini..:)



P/s - Birthday cake br dok survey2..tak tahu nak buat pattern apa plak for this year.. Any idea kwn2???



10 comments:

mama zharfan said...

memang best but bday party @kfc...my zharfan pun buat bday party kat kfc masa his 3rd bday :)

Ena said...

7.7? heheheh..

tarikh tu adalah tarikh lahir anak terune sy.. si irfan..

so, sangat bermakne juge la buat kami.. =D

fabulous.farah said...

huhuhu..kalo adult dah 60 dah kira banyak jugak tuh..huhu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer...kiter annti pun nak plan nak wat kat KFC...leh la amik ilmu sikit dari mama danish...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

best ker buat @ kfc..1st time ni nk buat utk danish.. once mama zharfan dah ckp cenggitu..rs x sbr2 lah plak..

nway,tq 4 sharing with me..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ena..

Ooo 7/7 besday si teruna Ena..tarikh yg cantik kan..so it means (7/7) tarikh ni mmg sgt bermkn utk family kita kan..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai farah..

time n3 ni dipublish..adult mmg 60 lah but skrg ni rsnya ada tmbh lg 15+ lg..hehe..:)

mama zharfan said...

dulu i buat kat KFC drive thru wangsa maju -KFC ni combine building dgn pizza hut(sebelah carrefour)...masa tu i baru balik dari UK, so mcm get-together event dgn my frens jugak..tu yg jd double seronok tu..
KFC staff yg handle party tu sgt best!! games byk, belon byk, prizes byk...my frens plak (bapak2+mak2 budak) semua sporting main games dgn sesungguh hati!! and i amik zubye (eyes of grace) as photograper...so pics sgt cantik...oh er, i siap order mknan tambah2 lg sbb tak cukup, KFC memang stand by utk tambah order :) hope danis's bday party is gonna be great one!!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

mama zharfan..tq skali lg coz sharing with me..rs teruja ni dgr apa yg mama zharfan citer..x sbrrr!!!

saya pun hope danish's bday party berjln dgn lancar..saya x invited ramai pun, just close relative & fren..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Anje..

no hal..kita sharing2 k.. doa2 ner smg bday party danish berjln lncr..:) Amin..