Monday, May 17, 2010

A Nice Outing..Danish & Ayah..

We went again to Lafonis Playland..act tak plan pun. Hubby ajak gi lunch..after lunch mmg tak ada agenda apa2 pun utk ptg ahad lps so we decide bawa jer lah Danish gi main..at least dia enjoy & happy. Nak mengarang citer..saya tak ada idea plak ni..huhu..so tgk jer lah gmbr2 Danish yg sronok bermain ni..(✿◠‿◠)..


P/s - Mn Mama Danish??? Spt biasa lah..jd tkg amik gmbr so tak der lah kan dlm pic kat ats..huhu..


10 comments:

mama zharfan said...

cian mama danish tak dpt pose sama2 ...me pun mcm ni jugak..jd photographer anak2 and hubby...kalau pegi park or lake garden, me bwk la tripod ;)sanggup tu sbb nak amik pic satu family kan ;)

Nadiah Sidek said...

best la danish dpt main mcm2 game kat situ :)

lily azliyana @ mama zara said...

wah..nmpak seronok sungguh danish main ngan ayah..skali skala bwk anak bergembira mmg bahagia kan..=D

Ena said...

wahhhhhh..

sonok nye memain cemggitu..

anak2 kat umah tu dah lamer tak bawak dorg p memain cenggini sbb en. hubby yg bz sokmo.. uhuk!!

mamalieyna said...

waaah seronoknye danish...! aktiviti camni mmg menggembirakan hati si kecik! ^_^..happy la sangat diorang tu kan,kita pun tmpang happy same!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

mmg pun mama zharfan..kn jd photographer utk anak and hubby..huhu..

mama zharfan ok gak..ada gak tripod..at least ada gak gmbr2 bersm.. me??? huhu..so sad..nak nangis ni..tak byk pun gmbr kami ber3 klu dah 3 org yg ada pun..huhu..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Nadiah..

danish mmg suka main games cenggini..mmg nmpk sgt dia happy & enjoy kat situ. klu dtg sini..mmg tak risau sgt coz tertutup..sng sikit nk kwl dia..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai lily azliyana @ mama zara..

danish mmg sronok..tmbh2 ada kwn dia..si ayah yg rajin melyn karenah dia.. bila diaorg ber2..mmg riuh lah jdnya..anak ayah katakan..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Ena..

tak apa Ena..tggu Mr Hubby free..bw lah dia org anak2 main kat tpt cenggini..mmg best!!! kita pun tak yah risau sgt coz tpt ni tertutup..sng sikit nk kwl dia org.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Eina..

mmg danish sronok sgt2 Eina..dia suka main mainan2 cenggini.. mmg terpnacar kegembiraan kat wjh dia..:D

bila danish happy..saya n hubby lg lah happy..(✿◠‿◠)..