Monday, May 3, 2010

Danish Mandi Laut

Klu korang nak tahu..time ni saya still kat off. Tetiba dpt msg dr Alang Danish..MMS gmbr Danish. Nak tahu gmbr apa dia MMS??? Haah..layannnnn jer lah aksi2 terlampau Danish ni ngan gmbr2 kat bwh..dia pakai diapers jer tu..(✿◠‿◠). Sggh tak malu lah anak teruna saya ni..hehe..:)

Act Mak ckp sj jer bw Danish ronda2 once 2day Alang dia AL. Memdgkan Danish suka tgk laut..Mak ckp bw lah dia gi Tanjung Bungah..sj2 jer nk tjk air laut kat dia. Bila smpi jer kat sn..nmpk jer air laut..Danish apa lg.. "Lo lot..lo lot..air laut lah tu..hihi..



Muka teruja nak mandi laut..
Mak Tok Danish plak siap payungkan si tecik tu lg..al-mklmlah Danish ni kan putera lilin..


Ni first time Danish mandi laut..

Sronoknya Danish mandi laut..


P/s - Br jer smlm saya & hubby gi beli peralatan mainan pantai kat Danish..konon2 utk preparation..mn tau coming soon ada plan nak gi picnic ker. Ari ni tup-tup..dia dah gi mandi pun..errmmm..


8 comments:

Ena said...

hehehe.. comei la danish.. tak pe la berdiapers je.. janji masih ada yg tersarung.. hehe..

budak2 memg suke air kan!.. tapi anak terune sy masih takut2 nak main air laut..huhu

mamalieyna said...

best2x dpt mandi laut, main2 pasir..arif lum ada kesempatan..huhu..balik2x mandi sungai jer..huhu..

*danish cekci, nnti suh mama beli swimming suit..hehe..

Mamamya said...

wahhh...bestnyer mandi manda kat laut.... :D

hajarus said...

amboi bestnyer danish mandi laut.. sipa mak tok payungkan lagi ekkk...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Ena..

Danish mmg Ena..mmg tak tkt ngan air..ct igtkan dia tkt ngan air laut..rupanya2..errmm..air laut ker, swimming pool ker..danish mmg suka..hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm eina..

dah ada pun bj mandi tp diaorg bw dia x plan pun,adik ct main sggh jer..tu pun sbb dia ada keja kat kwsn batu ferringhi..

nnt pasni eina leh bw arif plak gi picnic..sure enjoy!!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Mamamya..

mmg nmpk danish enjoy kan mandi laut..mmg best!!!

mak saya smpi ckp danish nangis2 gara2 x nk blk..tgklah bjg saya ni..errmmm..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Hajarus..

mak tok dia kena payungkan coz si putera ni xleh kena panas..putera lilin katakan..:D