Thursday, March 18, 2010

Danish Dah Pandai Menyanyi & Menari..

Danish skrg ni dah pandai nyanyi (dr dulu lg..pas umur sethn lbh camtu, Danish mmg suka nyanyi & menari tp br ari ni saya rs nak tulis n3 ttg ni..hehe). Dgr jer lagu/ music..mulalah mulut dia nak megikut sm..bdn apa lg..terhenjut2 sana sini..hehe.. Skjp jer dia dgr & tgk..trs dia nak buat.. Ni kat bwh..video Danish atas katil bersm si Ayah..tgh nyanyi lagu "Bgn Pagi".. Saya kat sblh..tkg amik video lg..hihi..:) Act byk kali Danish cam gini cuma sometimes kita org tak berksmptn nak rakam..


video
Danish Nyanyi (10-03-10)

Ni time mula2 si Ayah ajar nyanyi lagu "Bgn pagi"..
Skrg ni bertmbh lancar..alhamdullillah..
Nnt ada kesmptn amik video lg..saya upload lg ok..


Bila tgk video ni..tetiba saya terigt zmn kecik2 saya dulu. Mak slalu ajar nyanyi lagu "ABC, Pok Amai2, Twinkle2 Little Star dll lg"..tak gitu kwn2??? So dismpg ajr Danish berzikir..saya suka jgk mengajar si Danish nyanyi lagu2 tu tp ikut sedap dia lah kan..janji dia nak. Tp lagu "Bgn Pagi"..mmg hafal sggh dia..skrg ni mkn pandai lg..

Kat bwh ni plak..lagu Adam & Stacy..Danish ckp suka ngan lagu ni.. Klu dgr jer lagu ni..tak kiralah kat dlm tv ker / dlm kereta..mulalah Danish nak menyanyi & menari..hehe..


video
Danish Nyanyi & Nari (18-03-10)



10 comments:

~Zetty84~ said...

Hehe..suka tgk yg dia nari lagu stacy n adam tuh..
cam budak rock tecik..hehe
lawak la danish nih...
cam ada anjak nk jd penari...hihi ;p

Anonymous said...

cayalah danish.....heheheh tapi suara ayah dia nyanyi lagu bangun pagi tetap class gitu......

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

bdk rock tecik utk suka2 ok lah zati tp klu dah bsr nak jd penari..akk tak nak lah..huhu.. time tu danish mmg nak kena dah..hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Anonymous??? Kak Farah ker???

ayah dia mmg..lbh dr si anak..mmg tak nak kalah. tu psl bila jer dlm kereta..buka lagu & klu si ayah nyanyi sure danish akn off jer radio tu..haha, pdn muka si ayah!!!

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

so sweet

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai CRAZYBEAUTIFUL88..

tq so much..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnyer dia nari lagu stacy.. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm LiLy @ MumMyQiStInA..

Mmg pantang dgr lagu Adam & Stacy ni..nak nyanyi & nari jer kerja dia..

Nnt ct amik award & tag tu..tq Lily..

mamamiera said...

danish... beso skit lg, hantar dia pi kat program mcm2 aznil ye ti..
mesti kiut jer bile pak nil soal jwb kang.. pehtu masok idola kecil kat tv 9.. hehee.. baguih la danish ni..
nyanyi pndai.. main bola pndai.. racing car n moto pon pndai.. blehla jd hero super boleh yg hensem ye.. ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

insyaAllah zai..hehe..:)

yg lain semuanya pandai..nyanyi lah, nari lah..ct berdoa mg bila danish smkn bsr..biarlah bljr pun cam gitu..Amin..:)