Thursday, March 11, 2010

Tabiat Tidur Baru Danish

Skrg ni Danish ada tabiat baru bila dia tidur. Kalau dulu bila Danish nak tidur..sure dia nak "bear bear" a.k.a. bantal busuk dia..dah tu siap suka plak pegang "tag" yg ada pd "bear bear" tu..habuan dia nak mengentel2 tag tu kan.. Skrg ni tabiat tu ttp tak berubah..penmbhan lg adalah..hihi..:) Nak tahu apa lg tabiat Danish bila tidur??? Danish ni kdg2 tu bila tgh tidur..mgkn dia tak selesa ker apa ker..blh jer dia tidur menonggeng.. Tak caya??? Jom tgk gmbr kat bwh ni..hehe..



Cam lawak jer kan Danish ni..tidur pun smpi tertonggeng2.. Anak2 kalian pun tentu ada tabiat tidur tersendiri kan..mesti mcm2 style tidur anak2 kita..kita yg melihat sure tersenyum2.. Inilah yg jadi bhn buat kita tersenyum bila terkenangkan dia org kan..anak2 yg disygi..hihi..:)



8 comments:

mamamiera said...

heh heheee.. lawok danish tido..
benonye tido style cam tu mmg selasa sgt.. miera ngan haiqal p0n tdo camtu..
n bantal pelok p0n x tggl.. even dlm buaian skalip0n tertonggeng jugak...

mamalieyna said...

betul tu ct..tgk gaya tido anak pun leh buat hati kita tercuit dan tersengih sengsorang! hehe

mmg lawak la danish ni, tido tertonggek pulak! hehe..

Ena said...

Ehehehhee.. nie pesen anak teruna sy ghak.. suke sangat meonggeng.. naper ntah!!.. org tua2 kate mungkin sbb gangguan cacing tp sy penah lah kasi kat anak sy makan ubat cacing.. ada lah perubahan.. x lah tido menonggeng lg..

Anonymous said...

kadang-kadang bebudak tido camni may be sebab cacing. mamadanish kalau boleh try bawa ke klinik. berdasarkan pengalaman.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

mmg lwk kan zai..blh plak tertonggeng2 tido tp kjp jer lah, mgkn pas dia lenguh..dia back to normal sleep..hehe..

miera ngan haiqal pun tido cam gini ker zai???hihi..lwk tul lah anak2 kita kan..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

mamalieyna..

tu lah mamalieya, mcm2 lah kareanh bebdk skrg ni kan..itu lah ini lah..mcm2..tp apa sj yg diaorg buat sure akn menrcuit hati kita kan.. hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ena..

rsnya sj jer kot..klu disbbkan gangguan cacing, mgkn lg x sng ddk kot diaorg..hihi..:) so far rsnya danish ni mcm suka2 plak coz bkn slalu pun..dia ada angin..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Anonymous..

tul ker disbbkan cacing??? tp danish x slalu lah tdur cam gini..kdg x tidur pun, dia sesj jer buat tonggeng2 gitu..bkn apa, dia nk srh kita tampar punggung dia lah..naughty boy!!!

*** saya nmpk cam main2 jer dia,x nmpk lah cam ada something wrong kat dia.. hope xada apa2 lah, risau plak...