Tuesday, March 23, 2010

Tag & Award..

Thanks buat LiLy @ MumMyQiStInA coz sudi memberikan Tag & Award ini buat CT..hehe..:)



1. Thank & link the person that gave u the award

2. Pass diz award onto 15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic
Sama mcm Lily gak..saya jg nk bg kpd semua kawan2 blogger saya.. Sudi2 lah amik Tag & Award ni ok!!! Sm2 lah kita tampal di umah kita ek..hehe..:)

3. Contact said blog sand let them know they've won the award

4. State 7 things about urself
- Seorg yg simple
- Peramah
- Berterus-terang
- Sensitif
- Kuat cemburu
- Kuat memberontak / Degil (slalunya dgn hubby jer..hehe..)
- Boros


OK..DONE!!!


3 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx sudi buat..

Samalah..Lily pon degil gak..terutamanya dgn hubby.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam CT..

Nk letak tu guna gadget picture.. :)

Selamat mencuba..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm LiLy @ MumMyQiStInA..

Ooo..saya guna gadget picture lah tp kata lah once dpt award lg..sure dia xleh continue di bwh folder yg sm kan???? nway, tq 4 ur info..

perangai org pompuan kot LiLy.. hehe..:)