Friday, March 12, 2010

Danish & Skuter Barunya

Anakku dgn skuter barunya..hehe.. Selasa lalu..hubby belikan skuter ni utk si manja dia..siapa lg kan klu bkn si Danish. Danish mmg suka sgt dgn skuter barunya ni..mn taknya ramai kwn2 yg lbh bsr dr dia slalu jer main2 kat dpn hall umah neneknya tiap kali Danish pergi melwt neneknya.. Dia org siap ajar dia main jg..bg dia naik kat ats..dia org tlg tolak..baik kan..

Walaupun Danish blm pandai bermain dgn skuternya..(yer lah kan sblh kaki kena tolak, sblh lg kat atas pemijak skuter tu..br lah leh berjln skuter tu) tp Danish betul2 excited dgn hadiah baru pemberian dr si Ayah..hehe..

Aunty2..amacam skuter baru Danish..cantik tak???

@ Kimberly Street.. Ada 2/3 kedai permainan kat area ni..byk pilihan..mcm2 ada..








video
Spt biasa..hehe.. Mama Danish tak pandai nak rotatekan video ni..huhu..




4 comments:

mamalieyna said...

waah dpt hadiah lg danish..sgt comel skuter dia la..oren lg tu..comel sgt! ^_^

best la dia, ada aktiviti baru pasni, main skuter ngn abang2 kat area umah nenenk tu..:)

~Ifa~ said...

pandai danish naik skuter tue.lawa kaler oren lg.lepas pandai nek skuter leh la beli skate board pulak kan danish.hehehehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

mamalieyna..

haha,danish dpt hadiah lg..hehe.. ada 1 warna tu jer mamalieyna tp oren tu pun nmpk nice gak kan..

pandai erk mamalieyna teka..mmg pasni danish dah ada aktiviti baru..main skuter ngn abang2 kat area umah nenenk tu..tak pun umah saya & umah mak toknya pun jd cam pdg permainan dia..hihi..:)(dah la kecik jer hall umah kita org.. huhu)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

ifa..

ms mula2 beli skuter tu..danish tak brp pandai lg nak main..skrg ni dah ok..pandai dah pun danish naik skuter tu ngan sblh kaki tlk, sblh kat ats.. bila tgk aksi dia main..nak tergelak pun ada..hehe..:)