Tuesday, March 16, 2010

Hello Ayah.. Ayah..

Skrg ni Danish bertmbh byk mulut..itu dia nak ckp ini dia nak ckp.. Kdg2 tu diajuknya apa yg kita ckp..sggh naughty..hehe.. 1 lg..bkn sj skrg ni Danish dah byk mulut..Danish jg pantang jer dgr bunyi hp..memandai2 jer dia nak agkt hp tu..mcm lah dia tahu siapa yg call. Tp yg pasti..dia sure igt si Ayah yg call..hihi.. Ayah..ayah..ayah.. Kdg tu..nmpk jer hp saya..dia gi ambil & konon2 sndri yg call..nak call Ayah dia lah tu..hehe..(pdhal saya yg kn dail no utk dia coz dia nk sgt ckp hp ngan si Ayah..hehe..)






12 comments:

Ena said...

sweeet kan bile tgk aksi anak cenggitu..
sangat menghibur hati ;D

mamalieyna said...

makin besar makin la bijaknya..! ^_^..seronok layan kerenah anak kan..macam2 peel..dr hari ke hari ada je benda baru diorang blajar! ^_^

~Zetty84~ said...

hihi..cam lawak jerk tgk conversations si danish nih...
lilat..popok..hahah.. ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Danish..Hello..Hello!!

Qis pon suke gak main HP..

Klu telepon bunyi..dia lah yg cepat nk angkat..

Tu lah..budak2 Zaman skrgkan..Budak Zaman IT.. :)

ieda a.k.a mama erfan said...

ahahahah so comel la danish... erfan pon kalo dapat cakap ngan nenek kat tepon, sampai tercangkung2, senget2 pale.. punye la menghayati maksud bergayut.. ehehehe

mamamiera said...

amboii danish..
dah pandai koling2 ayah ye..
tah ape ckp nye tuh..
mesti byk hehe hehe hee..
kan kankan.. aunty tngok bykbetol transport danish hah.. mcm2 ade..
ade kete,beskal,moto, la ni skuter pulak.. ni besok beso misti byk gak koleksi ketenya.. huiii ramailah awek2 terpikat.. udahle encem kannn!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ena..

mmg pun..mcm2 dia buat..kita yg tgk mn tak tergelak.. kdg bila kita mrh dia..pandai plak dia ddk diam.. hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

mamalieyna..

mmg mkn bsr diaorg mkn byk karenah..itu diaorg nak buat..ini diaorg nak ikut..mcm2 kan.. tp karenah2 cam gini lah yg buat kita sbg ibu bapa geli hati bila tgk kan..hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

danish mmg cam gitu zati..yg dia tahu "lat, popok..".. pyh tul nk dgr danish minta aci ker, mamam ker..:) tp mmg tu lah yg slalu danish nak.. smpikan dlm call pun dia leh minta kat si Ayah..hehe..

*lat(coklat), popok(keropok)..tkt aunty zati x fhm danish ckp apa..hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Hai LiLy @ MumMyQiStInA..

Qis..Hello..Hello!! Qis pun suka main hp ker..ok2 nnt danish call Qis ek..kita gayut sm2 tau..

*Aunty Lily..jgn mrh tau..danish nk smbg2 jer ngan Qis..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ieda a.k.a mama erfan..

haha..danish klu dpt hp cam dpt apa2 ntah tp dia ada angin gak.. angin dia baik, dia smbg elok, gayut ntah apa2..bg blk hp kita pun cara elok tp klu angin monsun dia dtg tmbh2 bila pak lang dia usik2..alamat hp tu pun blh diblgnya..slalunya hp ayah & tok banya yg jd mangsa.. hehe..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm aunty zai..

aunty zai..danish windu ayah..tu psl danish calling2 ngan ayah..klu ngan mama xyah nk calling2 dah coz mama kat off slalu calling2 ngan danish..hehe..:)

mn ada byk transport danish aunty..sikit jer tu..hehe.. klu aunty doakan besok bsr danish byk koleksi keta..amin sgt2 aunty..tq so much. tp klu bab awek ramai..danish ngak tahu..hehe..:)