Sunday, March 7, 2010

Hot FM Big Jam 2010 @ Penang

6hb Mac 2010 bertmpt di Padang Kota Lama, Penang..Hot Fm bersama2 TM tlh menganjurkan satu konsert Big Jam 2010. Bermula dr pukul 12.00 tghari & berakhir pd pkl 12.00 mlm..konsert ini menampilkan lbh 30 artis tanah air..ada Adam, Stacy, Kump Meet Uncle Hussein, Black, Alyah, Mawi, M.Nasir, Kump Fotograf, Tomok..tak lupa jgk penyampai2 Hot Fm dan ramai lg lah artis yg terlibat dlm konsert Big Jam ni..

Ramai penduduk Pulau Pinang tdk melepaskan peluang utk pergi menyaksikan konsert yg dianjurkan oleh Radio Hangat tanah air..bgt jg dgn saya sekeluarga..hehe.. Act..tak jauh mn pun jrk rmh saya dgn Pdg Kota Lama tp memdgkan hubby saya bekerja pd hari sabtu..pas maghrib br lah kita org bergrk ke sn. Tiba jer di sn..Ya Allah..ramainya org berkmpl di hdpn stage utk menonton artis2 yg membuat persmbhan. Ssh btl nak ambil gmbr artis2 coz jrk kami ner picas2 kita org sempena Hot FM Big Jam 2010 @ Penang..hehe..




8 comments:

mamalieyna said...

wow meriahhhh!! ramainya artis! menarik dan tertarik..hehe..! ^_^

danish camno, hepi tak g sana, mesti bingit kepala dibuatnya, tak meragam ke dia?..^_^ ke lg enjoy? hehe..

eheh nampak cam slim sket mamadanish ni..tahniah..ada penurunan ni pastinya! :P

mamamiera said...

i laik d picca u n fmly in red!!
eh ct, zai baru pasan lah.. ct dah potong rambut yg panjang tuh..
nmpk lg2 lah comey.. n mekap p0n cun!!
mana danishh.. ar aunty jumpa dah danish encem bile berbaju merah..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

mmg meriah tp Ya Allah panas & hangat mmg tak terkata..walau danish ok jer, x meragam tp sbb siankan dia dlm kul 10lbh kita org dah beransur blk dr sn..

trn ckit jer mamalieyna..x byk pun..mn ada slim..biasa jer..maybe sbb potong rmbt kot..coz x prnh pun potong pendek cam gini..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

u like meh our picca in red?? hehe..tq byk2 zai coz puji..nnt kembang plak ct..ct dah potong rmbt before CNY ari tu..blsh jer zai sbb tkt x sesuai ngan bntk muka..hihi..:)

Oyis said...

mamadanish ni sungguh yummymummy la.. apa rahsia nya *kita sungguh xsedar diri, ada hati tanya tips org nk slim, walhal sendiri dok sumbat nasi briyani dpn PC nih huhu*

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

mn ada mama danish yummymummy Oyis..biasa jer.. krg ckit jer pun..xada rahsia apa pun..saya pun mkn gak tp dlm kuantiti skt2..mlm pun saya bedal..hihi..:)

~Zetty84~ said...

wah...akak nmpk hot gitew..!!!
cun arrr...!!!
serius...cam ank dara lagik...
dah nmpk cam kurus sket jerk...
berjaya dah kot program slim world tuh..??? ;p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

mn ada hot..sm jer zati..cam dulu gak.. kurus tu skt jer, dlm 4 kilo jer pun..huhu..

akak ada lg 2 sesi lg dgn program kat LWM..so far rsnya ats sndri kot (bkn nk ckp bsr)..coz klu x jaga mkn,berat cam gitu gak..blk2 nnt dia slhkan kita sbb x control..klu tahu dr awal..better diet sndri..jimat lg..tul x???