Monday, August 16, 2010

Berbuka Puasa..Day 5

Smlm berbuka di rmh Mak. Kita org just keluar cari lauk sikit @ Restoran Tomyam Udang, Bukit Dumbar..hubby teringin nak makan ikan siakap masak kengsom kat sn so tapau lah dlm 2 ekor..satu utk kita org..satu utk Mak n family.

Lmbt sikit update juadah berbuka..dah tu kdg sehari publish 2 / 3 entri yg lps2 gara2 lately ni saya bz sgt2. Org lain semuanya dah update smpi ke Berbuka Puasa..Day 8 dah..yg terkini tp saya..haha..lawak jer. Nsblah ada post option tu..blh lah set date..hehe.. Nak buat camner kan..nak jgk sharing2 psl puasa & shopping raya ngan kwn2 semua..hihi:D..

Ni nak update juadah Berbuka Puasa..Day 5..



Yang Mak masak cuma sambal sotong & telur dadar..
Ayam percik tu beli kat PARAM Nusantara jer..huhu..



2 comments:

Anonymous said...

puan ct pulak masak apa??????

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

puan ct x msk lah..keja puan ct sng jer.. klu mak msk..mkn kat umah mak..klu x msk..kita org berbuka jer kat luar..hehe..

sng kan..as long my hubby ok..x kisah..syg my hubby so much!!!