Sunday, August 15, 2010

Riang Ria Father & Son..✿◕ ‿ ◕✿

Salam..

N3 kali ni kiranya bersmbg dgn n3 sblm ni jg.. Ok, lps lyn berbuka puasa di Siam Express..kita org saja jer bawa Danish gi main2 kat Smart Wonder World @ Jusco jap sblm gi cari baju raya utk dia. Time tu baru 8 pm lbh..still awal lg kan so trs jer lah bawa Danisg gi main2 kjp..

Jom tgk gmbr2 yg saya smpt snap..betapa Riang Rianya si Father & Son ni..hihi..✿◕ ‿ ◕✿..













Ok..cukup2 ngan picas2 Father & Son ni..skrg Mother plak nak inteprem..hehe..





2 comments:

mamamiera said...

amboi.. happynye.. like father like son.. mommy plak xturut serta ke men gem2 di sane.. =D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

mommy pun ada gak zai tp more tu tkg amik gmbr jer..hehe.. zai sihat ker? lama x smbg2 ngan zai..windu lah..hehe..:D