Tuesday, August 24, 2010

:: Shopping Raya :: ...Part 3

Kesinambungan dr n3 lps ok.. Pas berbuka..saya & hubby trs blk ambil Danish. My mom, Angah & Kak Yah pun nak join kita org skali..dia org nak cari kasut raya utk Athirah & Farah..so jommm.. Smpi jer Queensbay Mall..msk dlm Jusco..tgk2 kasut..tak berkenan plak. So..kita org round lah kat outlet2 kat luar tu..pi sana pi sini..akhirnya terjumpa kedai ni..SteFeno.. Alhamdullillah..buat kesekian kali..:: Shopping Raya :: ...Part 3..a.k.a. Pencarian Kasut / Sandal Raya Danish dah selesai pun..hehe..





Ni la sandal raya Danish yg saya beli kat SteFeno..cantik tak??? Sandal ni Danish akan pakai sempena hari raya pertama nnt..untuk dipadankan dgn baju melayu. Kali ni tak nak pakaikan Danish capal lg. Last year dah ada 2 psg..this year kita tkr pattern plak lah..hehe..

Sandal Nike ni Alang Danish yg belikan. Danish mmg tak pernah pakai lgsg sandal ni..bsr sikit time beli hari tu so saya smpn. Skrg ni Danish dah blh pakai..blhlah tkr2 ms raya nnt. Suka tgk warna ni..cantik kan..cam sesuai jer dgn Danish..hehe..:)

Yg ni plak..Kasut Adidas..Pakcik Wan Danish yg belikan. Untung Danish kan..byk Pakcik2 dia yg baik hati..tq semua..hihi..◕ ‿ ◕ Kasut ni Danish pakai sekali jer time besday party dia tmph hari..dah tu saya smpn blk. Sm gak mcm Sandal Nike kat atas tu..mmg sngja kita org amik size bsr sikit..nak smpn pakai raya..:D

Sepsg lg..besday present dr Pak Long & Mak Long Danish.. Kasut Adidas juga..cantik kan warna dia..warna yg meriah & penuh keceriaan..mmg sgt sgt sesuai utk my Danish..


So..ini lah Sandal & Kasut Raya Danish..hihi..✿◕ ‿ ◕✿



3 comments:

mamalieyna said...

waah beraya sakan la danish nnti..banyak kasut, bleh tukar2 kan..^_^..untung ada ramai pakcik2 baik hati yee..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

eina sihat??? sepsg jer pun sandal yg ct belikan..yg lain pakcik2 dia yg beli..ok lah kan..blh tkr2..

mmg untung si tecik ni eina..tmbh2 baru dia yg mula..anak saudara yg mula n satu2nya.. pasni x tahu lah..hehe..

Eila Hanafiah said...

U ngn i samalah..shopping raya..mesti byk part..huhu...selagi tak abis posa..selagi tuelah muka nie kat mall je....;-)