Monday, August 23, 2010

Bunga Api Untuk Danish

Act bunga api ni awal2 puasa lg Alang Danish dah belikan utk anak buah kesygan dia tp ntah camner saya lupa plak nak tulis n3 psl ni..huhu.. Sorry yer my Danish..Mama lupa nak update story psl anak Mama main bunga api..skrg ni anak Mama pun dah pandai minta nak main bunga api erk..sorry yer syg..

Blh dikatakan stp mlm..tlh slmt upacara bermain bunga api oleh Danish. Mlm ni sure dia smbg lagi main ni sbb byk lg balance yg ada. Hari2 Danish nak main bunga api..pandai plak dia minta.."Ayah..nak api..nak api.. Satu saja..". Dgr jer dia ckp gitu..tersenyum2 si Ayah..so lynnn lah si Ayah ngan permintaan anak manja dia tu.. Tak nak citer pjg2..kita tgk picas2 Danish main bunga api ok..









P/s - Dulu..siap si Paksu kena pgg tgn Danish. Skrg no more ok..skrg ni Danish dah pandai main sndri tp still kena pantau lah..kang terbkr plak tgn hero encem saya ni..hehe..



4 comments:

mamalieyna said...

waaa bestnyer danish..banyak munye apiii! arif ada 1 jer, itu pun blm sempat ajar camna nak main...tnggu raya lah! hhe..hehe..

*bunga api ok lg, jgn main mercun udah ye..^_^

*pandai danish main!

Iela Fazielah said...

isy2...pandai danish main bungapi.. tp baik2.. kena jaga.. skrg bunyapi pun boleh jadi bahaya

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

ni semua alang danish nya keja lah eina..tgk dia borong bunga api kat danish..berlambak2..mcm lah anak sedara dia tu pandai main sgt..

danish plak..bila dah ajar skali..tiap2 mlm dia nak main..sbr jer lah..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai Iela Fazielah..

tu lah Iela..kena pantau gak ni walau bunga api jer..tkt lah kan.. kang jd apa2 plak..