Wednesday, August 11, 2010

Sahur For 1st Day Of Puasa


Mkn mlm kami semlm jam 11lbh merangkap sahur skali lah buat saya..tp utk hubby..yg jenis bgn pagi utk bersahur..hubby request nak maggi asam laksa jer gara2 mlm dah mkn berat..full katanya..lega ok!!! So, pagi td bgn dlm kul 4.30..saya just prepare maggi asam laksa & milo panas utk hubby..saya just minum milo jer..hihi..:D

Mulai bulan ramdhan..saya blh balik awal kul 5 ptg..tu pun replace dgn lunch time hour..huhu..tak kisahlah kan..janji saya dpt blk awal berbuka ngan hubby & Danish jg with my beloved family..hihi..




10 comments:

mamalieyna said...

Selamat berpuasa ye mama danish! ^_^

waah senang byk tu, hubby sahur maggi jer..hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN SITI..!!

fabulous.farah said...

hehe..ok la tu makan maggi..tak payah nak bersilat lebih2 kat dapo.=)

Iela Fazielah said...

megi mmg sdap buat bersahur kalau malas masak.. selamat berpuasa ye siti

hajarus said...

same la hjr pun dpt lik kul 5... xde la terkejar2 sangat nak msk tuk berbuka ;d

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm eina..

slmt berpuasa utk eina & family.. tu lah eina..nsb dia request maggi jer. dah tu kblgan ni ngan keja byk.. sahur tu mmg dia minum jer..tdur lbh ptg..hehe..:D

*sng skt keja saya gak..hihi..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai LiLy @ MumMyQiStInA..

slm ramadhan utk awak n family juga..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

farah..betul betul betul.. msk maggi sng n menjimatkan ms..tak lah pg tu letih sgt..hehe..:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

kak Iela..maggi mmg sesekali ok lah kan..bknnya selalu mkn pun..so bila sesekali dpt..dah tu time sahur..
nikmat tu lain rasanay..hehe..
:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajar..

tu lah..ok lah kan blk kul 5..klu x ngan jln jam lg..alamat smpi umah dah berbuka kan..hihi..:D