Wednesday, July 15, 2009

Amanah Saham Didik (ASD) Danish

Ni Buku Pelaburan - Amanah Saham Didik (ASD) utk Danish... Hari tu saya & hubby dah cadang2 nk buka satu buku utk simpanan Danish so 08/07/2009 saya & hubby gi Maybank, buka (ASD) utk Danish. Pasni kalau ada rezeki lbh, Ayah & Mama smpn ner dlm buku Danish, utk simpanan masa depan Danish nnt.



1 comments:

mama zharfan said...

yup, bagus buat savings utk anak..especially kalau kita save regularly every month..
i dah ada 2 boys..so kena split savings...both i bukak savings account under yippie(maybank) + akaun nuri (bank rakyat).
for insurance, both amik takaful siswa under takaful msia..tak kisahlah apa2 insurans or savings pun, yg penting memang kena ada..hidup di zaman moden kan :)
anyway, salam kenal yer..
suka tgk anak u sgt cute :) bila nak tambah baby girl plak ? ;)