Tuesday, July 14, 2009

Kenangan Manis...Outdoor Studio DdCt

Bila jer edit gmbr khwn-studio outdoor utk contest "The Unique Photo Contest" anjuran e-caR baru2 ni, tetiba jer saya rs cam terkenang2 kenangan manis swktu ambil gmbr studio kita org. Mcm2 posing yg kita org kena buat, ada yg malu nk buat but atas permintaan jurukamera, kita org buat juga lah... Ada gak aksi spontan yg smpt disnap oleh jurukamera kami dek kenakalan hubby saya yg kuat mengusik, hehe. Tp syg skali, gmbr studio utk indoor..saya tak ada soft copy. Huhu...maybe jurukamera lupa kot nk mskkkan dlm CD, sedihnya. So sad, dah lama baru terigt, hehehe. So di bwh..ada bbrp picture yg saya suka sgt tgk. Apa lg jommm layannn...







3 comments:

Fara_Adura said...

Oh...soo sweettt + sepadan uols berdua.. terhasillah danish yang ensem bangat tuh. Cantekk pic2 kawen tuh.. so dramatic..:)

ct rahani said...

wah.. cantik2 gambonya.. putih suci je ha.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

yup..sume gmbar cantik. zmn skang mmg outdoor session buat b4 kawen ek..hehe