Friday, July 17, 2009

Danish Tengok Perlawanan Bola Sepak

Mlm rabu lps, paksu Danish ada perlwnn bola sepak di stadium USM, penang...perlwnn persahabatan atr pskn DTL (Daerah Timur Laut-team Paksu Danish) & pskn USM. Ayah apa lg, mmg beriya2 lah nk bawa anak laki dia gi tgk bola. Actually ni bknlah team yg slalu Paksu Danish main but bila org jmpt (adalah kenal2 kwn2 dlm pskn tu) so dia gi main jer lah.. But so sad, team Paksu Danish kalah 2-0. Anyway..bgs gak perlwnn mlm tu, maybe hanya krg latihan kot... So next games, usaha lg ner.

Danish..nama pun laki..mmg tak leh tgk bola, seminit pun tak reti dok diam. Penat si Ayah dok melayan karenah dia, jap nak naik tangga, jap nk turun, jap nk tendang bola, mcm2. Tak sabar lak rasa nk tggu Danish besar, leh tgk dia main bola lak. Anak-beranak, mmg suka bola but Ayah gila badminton gak, hehe.

So layanlah gmbr2 di bwh ni, sorry tak berapa clear coz guna hp...






3 comments:

AziE-rAh said...

Salam,
Hai mama danish... Saya suka baca blog mama danish.. Presentation gambar cantik2... Boleh ajarkan saya mcm mana nak edit gambar jd mcm tue?

mama erfan said...

hai mama danish...salam kenal! saya da add link blog ni...hehe

lily azliyana @ mama zara said...

wah..cayala danish. pi tgk bola smbil2 tuntut ilmu main skali yek..=)