Tuesday, July 14, 2009

Kaki Danish Kena Durian

Igt lagi tak citer saya pasal Danish suka sgt mkn durian??? Khamis lalu, pas dinner..kita orang beli lah durian utk bg kat Tok Nek Danish since Mak Tok Danish pun ada kat sana. Nk dijadikan cerita, blm smpt kita org angkat durian tu nk bw gi dapur (durian tu still kat hall, baru msk jer kan), Danish dah tertunduk2 tgk bw sofa, nk cari "ball". Ntah camner ker, dia terjatuh atas durian. Apa lg, nangis lah dia... Saya belek2 lah tgn2 dia, tak ada apa2 lah but bila tgk kat kaki dia, Ya Allah... Mn dia tak nangis smpi menitis air mata, maybe terlalu sakit kot...

Keciannya anak Mama...
Tu lah, sabar2 lah syg, "ball" tu tak ke mana pun...



5 comments:

[-suziey-] said...

OMG..siannya kaki danish..huhu..sedih kan bile anak kita cedera camtuh..dh la kulit baby nipis lagi..

p/s: hai salam singgah..:)

:: HUSNA :: said...

ala kesiannye...
mesti sakit kn..
buh ubat ye danish...

mama auni firdina said...

alamak siannyer kaki danish..ngilu lak rasenye..sian sesgttt..x sanggup nk tgkk..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

siannya kami yang comel milik budak yang comel tuh...insyallah cepat sembuh. budak2 kann..

lily azliyana @ mama zara said...

huu..siannye bercalar kaki danish..letak minyak gamat biar cpt luka baik yek danish..=)