Friday, July 31, 2009

Soft Copy Photo Studio Danish...Ke-2

Gmbr studio Danish utk kali ke-2 yg diambil di Pacific oleh photographer Imacolor, Gama, Penang, Su Fen... Photographer ni perempuan, sgt baik & friendly orgnya..skrg dah jd cam kwn2 coz dr blm khwn smpilah dah ada Danish, saya slalu gi kedai gmbr kat sn. Soft copy ni saya br jer ambil, gmbr tak byk cam 1st time ambil..yg ni br 12 kpg jer bndg dgn yg dulu 16 kpg semuanya (krg 4 kpg jer, hehe). Kali ni ssh ckit nk shoot gmbr Danish once skrg ni dia dah pandai berdiri, berjln & tak reti nak duduk diam plak tu. Bila nk shoot jer, mulalah dia berdiri, nk berjln, baling benda2 yg dia pegang, mcm2 karenah yg dibuatnya...PENING SGT2... Nsblah ada si Ayah yg rajin melyn karenah putera dia & scr tak lgsg menolong melancarkan sesi fotografi kami. So jom tgk aksi2 putera saya, hehe...

Danish, Danish...smkn besar Mama nmpk smkn hensem lak anak Mama ni.
Mama sayang Danish, Mmuuaahh....







P/s - Sejak ada Danish ni, saya semakin suka ambil gmbr studio dia. Bkn apa, saya suka tgk post2 Danish yg mencuit hati dismpng dpt melihat aksi dia dr ms ke ms...


4 comments:

AziE-rAh said...

owh... cute nyer.. gigi dua batang cam imran gak.
comei sgt... geram tgk...
mama danish blh kongsi camna edit gmbr tu?

lily azliyana @ mama zara said...

owh..danish mmg sungguh encem. sgt bergaya ngan rambut n gigi 2 batang die. n plg penting, pndai die bergaya dpn kamera mcm parents die jugak..hehe..

Zara plak, punyela susah nk tngkap gmbar studio die. klu amik gmbar outdoor die ok sket sbb leh merayap sepuas hati kot..hee

mamamiera said...

encem danish ae.. pandai mak dia styl0 kan anak bujangnye.. brape ae kalo nk wat gamba kat studio ni.. mahel x?

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

azie-rah..gigi danish 6 btg, 2 bwh, 4 kat atas.saya guna software photoscape..free download jer...

lily..danish ni ikut mood.kdg ok kdg ermmm..pening2. tp mama dia lah cam sesi paksaan gak, srh gak dia ddk elok, senyum2 ker, hehe...

mamamiera...tq. saya buat ni x smpi $200 coz ambil utk contest.klu x,rsnya mahal lg kot...