Tuesday, July 7, 2009

Kenangan Manis...Honeymoon

Sempena mood Anniversary ni, macam banyak sgt benda yg saya nak update tapi citer2 dah basi pun, just nk imbas kembali kenangan2 manis atr saya & hubby. Actually saya nak honeymoon di Bali but once hubby cakap ssh ngan saya yg cerewet dr segi makan, kita org sepakat tukar pilih SARAWAK sbg destinasi honeymoon kita org, hehe. 1st time saya gi sana & kali ke-2 utk hubby, mmg happy sesgt ngan pemdgn & tpt2 yg menarik... Kita org bertolak dr Penang pada 18hb Julai & balik pada 22hb Julai 2007 (5D4N)... Kita amil full pakej termsk air ticket, hotel, meals & admission fee utk stp tpt yg dilawat, kiranya gi sana cuma bawa pulus utk shopping jer, hehehe... Oklah, let the photos tell the stories...

Melawat Kuching City Tour (Cat Monument, Kuching Waterfront, Sarawak Museum, Taman Sahabat & banyak lg)


Semenggoh Orang Utan & Sarawak Culture Village, mmg best lah tpt ni...


Bako National Park & etc...

P/s - Byk lg picture2 yg menarik, letih nk upload... Sggh indah kenangan manis di sana, bila sesekali flash back rasa cam nak gi lg...Hehehe....



1 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Sweetnya mama n ayah danish nih..hehe..

nmpak cm best jek tpt honeymoon awk ye. aritu ade gak pergi kuching tp tk dpt jalan2 sgt sbb pegi ngan sedara mara, n melawat sedara kat sane. mcm tk puas jalan jek..huhu