Sunday, April 18, 2010

1st Time Danish Tengok Air Bah (Banjir)

A lot of things to update.. Mggu yg sgt sibuk..hehe.. Ini cerita smbgan pas bw Danish main2 kat Smart Wonder World (Wonders Park Special) @ Queensbay Mall. Blk jer dr bw Danish main2..kita org sggh dinner jap kat kedai mkn dkt2 ngan umah kita org jer coz cuaca cam tak brp elok..cam nak ujan.. Jangkaan yg tepat..tak smpi 5 minit kita org ddk..hujan lebat pun turun.. Lama jgk kita org mkn2 smbl bersantai kat kedai mkn tu smpikan hubby dpt call dr anak sedara dia yg umah mak dia naik air bah (banjir).. Dgr jer naik air bah..saya apa lg..siap ckp kat hubby nnt bila hujan dah renyai..kita bw Danish gi tgk.. Danish tak prnh tgk air bah lg..hehe..

Danish @ Rumah Tok Chik..

Mula2 Danish tkt.. Bila dua tiga kali bg main air..mula lah dia..

Bkn main sronoknya dia main air bah..

Ttp hairan..mklmlah 1st time tgk..hehe..

Danish..igt swimming pool ker??? Bdk tecik ni kan..


4 comments:

mamamiera said...

wohooo..
suke danish ye...
mesti mula2 tngok tu danish hairan..
slalu air byk ada dlm kolam bulat..
ni kat dlm umah pon boleh isi air ke??
esok kalo dah tahu sronok air bah,
nnti kat rumah siti pon dia mintak penuhkan air kat umah.. wahahahaa.. ;)

mamalieyna said...

hikhik..danish ingat swimming pool ye..haish..baik2 yang..!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

danish mmg..igtkan dia tkt rupanya2..hehe.. jgn dia minta buat dlm umah dah..klu tdk sure pening lah ct nnt zai..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm eina..

tu lah psl eina..siap nak kocak2 air plak.. ct tkt..bkn apa dia br jer baik demam..kang apa2 plak..lg lah peninggg..

ssh gak kan nk jaga anak..skrg br tahu camner rsnya..