Monday, April 19, 2010

Danish @ Stadium Bandaraya Pulau Pinang.. Ball Lagi!!!

Ptg smlm..sj jer bw Danish ke Stadium Bandaraya Pulau Pinang..ada friendly games between Kg Rawa FC dgn Png backup (klu tak slh lah).. Act ni idea Mak Tok & Tok Ba Danish..sj jer nak bw cucu kesygan diaorg gi tgk Paksu dia main bola. Klu dah nama Kg Rawa FC..bkn sj Paksu Danish jer ada kat situ..Ayah & pakcik2 Danish yg lain sure ada jg..:)

Sbnrnya suka tgk aksi Danish..klu nmpk bola..aduyai..cam nmpk apa aje..sure Danish happy sgt2.. Danish mmg suka bola..ni mesti penangan dr si Ayah & pakcik2nya lah ni..hehe..:)
Apa2 pun, kita tgk dulu..gmbr2 Danish @ Stadium Bandaraya Pulau Pinang..mn lah tau 1 hari nnt Danish become a great Png player..hihi.. (Mama Danish tak suka tp klu Ayah Danish..sure senyum lah dia..)

Sblm keluar rmh (rmh Mak Tok Danish).. Bear2 tak lekang dr tgn dia..

Danish with Mak Tok, Tok Ba & Kak Yah (Athirah-sepupu saya)..

Dgn Ayah & Mama..

Danish encem tak aunty2???

Turn Mama plak..with my cousin..

Smpi berpeluh2 tu..tp nak gak snap snap..hihi..

My beloved family..

Danish dahaga ker??? Siannya anak Mama..

Jersi no.7..Paksu Danish.. (Gmbr bwh..sblh kanan)

Aduyaiii..tgk tu Danish..
Smpi ke tgh pdg dia masuk..lari sn lari sini..adoi!!!


Danish..Danish.. Danish..


P/s - Nak upload video Danish training bola ngan paksu dia but capacity too big..tak blh nak attach plak. Later saya try cut tgk..hehe..:)



2 comments:

~Ifa~ said...

wow bestnya tgk bola.comei comei comei.sapa yg comei tuh? ha meh sini nk bisik hahahaha siti la.
siti ifa dh amik dh award.siti g wat tag cekodok plak ye kt blog ifa.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai ifa..

tq coz sudi amik award tu..

by the way, mn ct ada comei ifa oii..ct biasa jer ifa..:)