Sunday, April 18, 2010

Ayah & Mama Danish Tgk Wayang "Clash Of The Titans"

Sbnrnya tak plan pun nak pergi tgk wayang berdua dgn hubby..mklmlah td dgn ujan lbt..siap bw Danish gi tgk air bah..tiba2 jer hubby ajak gi tgk wayang "Clash Of The Titans"..midnight show lg tu..suka..suka..hihi..:) Danish kita org tgglkan kejap ngan Mak Tok dia..buat ms ni Danish mmg kita org tak prnh bw gi tgk wayang lg..kuat sgt sound sstm kat dlm panggung..tkt Danish terkejut jer. 1 hari nnt yer Danish..Ayah & Mama sure bw Danish gi tgk wayang..tgguuu!!!

"Clash Of The Titans"..best gak citer ni. Citer yg mengisahkan 3 orang dewa iaitu Zeus, Poseidon & Hades yg menjaga dunia kononnya. Zeus sebagai 'King of the God'..Poseidon sbg Raja Laut..Hades yg menjaga alam neraka. Kehadiran Kraken dicipta utk disamakan dgn kehadiran Dajjal..pergh..citer jer pun.. Zeus mencipta manusia utk mendptkan berkat doa dpd manusia..Hades pula berniat jahat kpd Zeus. Zeus mempunyai seorg anak bernama Perseus yg diturunkan ke bumi & dijaga oleh sekeluarga nelayan. Kemudian..something berlaku pd diri Perseus.. Nak tahu citer selanjutnya..gi lah tgk..hehe..:)

Sblm lyn wayang ni..kita org gi main games dulu..mklmlah Danish tak ada..Ayah & Mama Danish apa lg..hehe..:) Sorry..gmbr tak brp clear..guna camera hp jer..dah tu use secondary camera plak..hihi..

Tak suka btl dgn rmbt dpn saya ni..nmpk tak cantik kan..
Act saya br jer potong rmbt dpn ni..srh tkg gunting tu alter2 sikit rmbt dpn saya coz dah pjg tp dia terpotong pendek lah plak..nmpk tak elok..saya geram..geram sgt2..
Skrg ni pakai sepit rmbt..nak cover..huhu..




10 comments:

mamalieyna said...

waah romantik..berdua je tgk wayang ye..tak jeles ke danish! ^_^

Ena said...

Bestnyerrrr..

dah lamer dah tak tgk wayang ngan hubby..
nak bawak anak2? mrmm.. memg tak boleh sbb dorg sgt aktif & kompem tak behave nyer.. sat g tak pepasal kene marah ngan org.. huhu

✿ Zetty84 ✿ said...

wow we...bestnyer..
x pe, dating berdua..
kdg2 kita pun nk ade time dgn hubby kan..
akak untung la leh tggl danish kat mak..
zati x leh, so time keja je la nk berjimba pun..hehe

lily azliyana @ mama zara said...

romantiknye tgk ayah n mama danish nih..=D

kitorng ni selalunye mmg tkde tpt nak tinggalkan Zara, thats why beria ajar Zara tgk wayang so that leh angkut die sekali masuk time2 kaki dh 'gatal' nak masuk wyg..hehehehe

now dh start bwk die sekali masuk arked game plak..seskali layan anak main game bez jugak..=p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

kdg2 jer..ber2 lbh baik..hehe..

danish tak tahu..time nak pergi pun, dia dan ngantuk2..kira ok lah.. klu tdk..x smpi hati gak nk tgglkan dia..mklmlah slalu gi mn pun, dia ttp setia..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ena..

tu pun slh 1 sbb bkn msnya lg ct nk bw danish gi tgk wayang..

bkn apa Ena..ct tkt..
1) kang danish terperanjat ngan bunyi2 kat dlm..
2)klu danish tak tkt, ct plak tkt danish tak tahu dok diam plak..hehe:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

haha..akak slalu gak tgk wayang ngan hubby..bkn every month lah..
sometimes ms xada nak coretkan dlm blog..kdg tu lupa bw camera, kdg bz dsbnya..so kdg2 ada yg tak smpt diabadikan dlm blog..hehe..(ayat..hehe..bkn main)

mak akak leh tlg jagakan danish but hubby akak ssh skt..tak leh lekang ngan danish.. ni pun psl tgk wayang..klu lah gi tpt lain sure dia bw anak kesygan dia tu..hihi..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily azliyana @ mama zara..

tu lah..skrg ni tggu danish bsr sikit..nak juga bw dia gi tgk wayang..:)

bw main games dah prnh..smpi danish yg tak nak stop..lwn tokey plak tu!!!

mamamiera said...

cewahhh.. dating berdua ye korang..
ckp ngan danish.. biar dia merajok ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

zai..

skali-skala dating berdua..hehe..

danish mmg pandai merajuk dah zai..cemburu lg lah..pening pening.. mkn bsr mkn byk ragam..:)