Saturday, April 17, 2010

Danish @ Smart Wonder World (Wonders Park Special)

Kali ni kita org bawa Danish gi Smart Wonder World (Wonders Park Special) @Jusco , Queensbay Mall. Msk RM3 utk stgh jam jer kot..dah tu siap ada pelekat lg..(nnt tgk blkg baju Danish..hehe). Ayah & Mama free jer..mklmlah sbg peneman jer pun. Kwsn ni sempit sikit klu compare dgn Lafonis Playland @ Png Times Square tp tak kisahlah kan as long putera encem kita org enjoy & happy!!! Tgk jer lah gelagat putera encem kita org yg happy ni..hihi..:)

Nmpk tak pelekat blkg baju Danish tu..siap tulis time lg..
Time out 5.45pm ok..

Walau dah jatuh..dia nak juga bangun main lg..
Tgk Danish melompat-lompat..lompat smpi terbaring ker Danish???
Aksi Danish pukul big drum..hehe..
Danish paling suka main netball ni.. Siap nak challenge dgn si Ayah lg..
On the way nk kuar dr Jusco..terserempak plak dgn anak Mat Salleh..twins baby girl..cute sgt2 smpi Danish pun naik hairan..tak prnh tgk kan..hihi..:)


Sj jer nak share..PERBEZAAN BETWEEN :-
Smart Wonder World (Wonders Park Special) @ Queensbay Mall
- Entrance fee RM3 utk stgh jam jer kot. (Mak bapa FREE) - Tulis jer 10.30am-3pm tp rsnya sama mcm time Jusco buka & tutup.. Open everyday kot..hehe.. - Persekitaran smpt..dah tu mainan kat dlm kurang..limited..

Lafonis Playland @Png Times Square
- RM3.00 utk tmph ms 2 jam..lama kan.. (Sm gak..mak bapa FREE)
- 4 section = Section A : 12.30pm-2.30pm, Section B : 2.30pm-4.30pm, Section C : 4.30pm-6.30pm, Section D : 6.30pm-8.30pm (Sabtu & Ahad jer)..Isnin tutup.
- Persekitaran yg luas..blh lepak2 lg.. Mainan tak yah ckp lah kan..mmg byk smpikan sport equipment pun ada..

Danish suka main2 kat sini & play zone yg sewaktu dgnnya.. Next time, Ayah & Mama bw Danish dtg lg ok..hihi..:)




2 comments:

Ena said...

dak encem nie ngan sonok ain yeh!.. gewamm nye untie tengok la..

owyh.. agaknye la kan.. Danish tu nak mintak adik twin gak kot..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Ena..

tq aunty coz puji danish encem.. hehe..:)

adik??? danish tak nk adik lg lah aunty..klu ada adik, nnt ayah & mama x manjakan danish lg..huhu!!!