Thursday, April 8, 2010

Jenjalan Ke Night Market, Batu Ferringhi

Rabu mlm..pas dinner..sj jer ajak hubby jenjalan ke Night Market, Batu Ferringhi. Act saya & mak ada niat..hehe..kita org nk tgk handbags & purse. Kat Png..Night Market ni mmg terkenal lah. Located kat sepjg jln area Batu Ferringhi..deretan kedai2 yg sggh pjg yg menjual bermcm2 brgan..smpilah lenguh kaki nak berjln..berpeluh2 tau..huhu.. Mostly semuanya menjual brgan yg sama jer i.e. handbags, wallets/ purse, belts, baju2, kasut2, household items, CD & DVD dan mcm2 lg lah..:) Menjd tarikan kebykan pelancong asing..tu psl klu org tmptn pergi..jgn lupa twr-menawar ner..hehe.. Bkn apa..klu pembeli menggunakan loghat luar pasti $ yg dikenakan mahal..

My mom & my son..Danish..
Kita org ber3 bergilir2 dukung si tecik ni coz keadaan jln yg krg slmt..


Tgh belek2 handbag.. Mama Danish dah berkenan..hehe..:)


T-shirt kartun ni cantik2..mcm2 kartun ada. Kita org nak cari kartun
"Upin Ipin" utk Danish tp syg size dia plak tak ada..so tak beli pun.


Bila dah blk..terfkr plak apsal tak amik jer kartun2 yg lain,
janji beli 1 utk si tecik tu..huhu..



Handbags & purse Mama Danish..


Handbags & purse Mak Tok Danish..


6 comments:

~Ifa~ said...

wow bestnya ct.bla la ifa dpt p nie. bla nkp aja asyik x jadi aja.geram la...bukan apa.ctu kan buka mlm.so kena p hr cuti la kan sbab kalu p tuh msti kena blk awal pagi punya lah kan.nti nk ajak abg p jugak.
lawa la handbag tuh.beli sama pattern dgn mak erk cuma beza colour aja kan.mahal x ctu harga kt ctu..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

HAI IFA..

pergilah..sure ada yg terbeli nnt..
hehe..:) mcm2 yg dijual ifa cuma yg x best x lrt nk berjln coz pjg kan..
ifa jgn pergi awal sgt..dlm kul 9 camtu ada kat sn..ok lah..

beg sm pattern cuma diff warna jer..hihi..:) 2 beranak berkenan design yg sm. $ asal dia nak $180, gila tul tp pas twr-menawar dpt lah dlm $120 (handbags).. Purse plak pas twr2 dpt dlm $35..asal dlm $55 kot.. kena pandai twr lah ifa..hihi..:) klu tak..mmg dia org hentam $!!!

mamalieyna said...

wah jalan2 tmpt cenggini mmg best! menarik dan tertarik nk membeli ni..hehe..

alala cumelnya baju kartun2 tu, kalau eina ni, mau 2,3 helai rembat..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai eina..

mmg best..rambang mata tgk mcm2 yg dijual.. org laki ok lg lah kan..klu kita yg pompuan ni..aduyai!!!

baju kartun ni cantik2 kan tp sygnya xada size danish but uncle tu ckp maybe blk dia tgk ada stock ker tak..srh dtg lg..huhu.. baju tu sehelai $15 jer eina..cantik2 kan kartun dia..

✿ Zetty84 ✿ said...

wah...sopink sakan nih...
tapi si tecik danish x dpt lak kali nih...huhu (✖╭╮✖)
mama dah dpt handbag n purse baru...
leh la melaram sakan... (✿◠‿◠)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

sopin biasa2 jer zati..lama tak gi sn..kali ni mama & mak tok danish jer dpt..

tecik tu xada apa2 yg nak dibeli sbb t-shirt plak tak ada size..sian si tecik akak tu..huhu..