Tuesday, April 27, 2010

Danish & Upin Ipin

Tpt : Rmh
Masa : 11.45pm
(Blh kata tiap2 mlm pun cenggini..skrg Danish dah pandai minta psgkan CD "Upin Ipin"..tiap2 mlm tu..huhu..).

Ayah : Danish..jom blk.. Mama dah ngantuk..mama nak tidoq.. Kita main 2 ok..
Danish : Nak ngok Upin Ipin Ayah..
Upin Ipin..
Ayah : Okey..okey.. (smbl dukung si Danish blk rmh kita org)..


Smpi jer dlm rmh..trs Danish lari msk dlm 3rd bedroom.. Siap tlg si Ayah buka TV lg..


Danish : Ayah..pat lah..uka Upin Ipin..
Ayah : Jap lah..ni Ayah tgk bbh CD lah ni..


Terpsg jer kartun Upin Ipin..Danish trs diam melyn.. Mmg leka..tak bergrk2..fokus2..:) Time ni Mama Danish tgh stand by nak tidur jer kat master bedroom..hehe. Ayah jer setia menunggu si putera kesygan dia tonton kartun Upin Ipin ni smpilah si putera ni dah tak nak tgk lg..hehe..:)





P/s - Kartun Upin Ipin mmg lucu & menarik..tu psl lah anak2 sgt tergila2kan kartun ni kan. Satu lg..kartun Upin Ipin ni jg ada pendidikan agama..sgt bgs utk ditonton oleh anak2..:)




4 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

salam kenal

mamamiera said...

amboii danish.. xmoh titon eh.. asik nk tngok upin ipin.. xjemu2 ye.. biarle ct dia nk tengok.. layankan ajee.. ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN..

slm knl dr saya jg..
jom kita xcnage link..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

hai zai..

lyn mmg lyn zai tp kdg tu zai..dah x larat nk melyn..

kita ngan blk keja..kdg tu tak mandi trs gi tgk dia..kuar dinner, blk umah pun dah kul 11 lbh camtu..letih sgt.. time tu lah br nk mandi, ngan dia plak nk tgk upin ipin..tu psl lah slalu ngantuk..asyik lmbt jer tdur..huhu..