Saturday, April 24, 2010

TAG : Segmen Selongkar...Fuhhh

1stly thanks to LiLy @ MumMyQiStInA sbb sudi tag saya skali lg.

Tag ni lain dr yg lai
n..Tag : Segmen Selongkar...Fuhhh..
Nak selongkar apa yg ada dlm handbag.
So let's check-it out apa yg ada dlm handbag saya ok..:)

1) My handbag..brand? Sembonia okay..biasa jer!!! Ada 2/3 handbag yg lain tp ntah saya cam suka jer ngan handbag ni..tak kisahlah baju warna apa pun yg saya pakai, beg ni still beg yg saya slalu guna..bsr & cantik..:)

2) Wallet & dompet utk letak duit syiling..
Wallet Guess ni hantaran dr hubby..hubby kasi skali ngan handbag..pattern yg sm..dua2 brgn tu dkt RM500..kira nak dkt 3 thn gak lah wallet & handbag tu..still elok kan sbb saya tak slalu guna..kjp pakai ini kjp pakai yg lain. Saya syg nak pakai..kenangan..:) Dlm wallet..sure ada $ lah kan..ada gmbr kita org 3 beranak..I/C saya & Danish..kad bank & sgl kad2..

3) My handphone..Nokia Eseries..model E72..suka sgttt..

4) Benda wajib yg ada dlm handbag saya..utk sesi touch-up..hehe..

5) Ada pen drive & card reader..mmg menjd atr brgn ptg yg kena ada dlm handbag saya..

6) Ni yg last..tisu, kunci kereta Gen-2 saya & kunci rmh..
Jgn tak tahu..gmbr ni br jer saya snap..gara2 kereta adik pjm & disbbkan nk kmpl kunci2 ni dsbnya dlm 1 gmbr..so kenalah tggu dia plgkan kunci dulu..


Ok..tu jer benda2 yg ada dlm handbag saya..
So now..apa kata kita selongkar beg kwn2 kita yg lain plak.. Kita sharing2..hehe..:)
- Oyis
- Zati
- Zai
- Ifa

Ada ms..buat erk!!! Tq..


2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx sudi buat... :)
Nrg makeup tu mmg wajib ada kan..hehehe..biasalah pempuan.. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm LiLy..

sm2..tq coz still sudi kasi tag ni pd saya..saya hentam jer ni..nk cpt..hehe..:)