Friday, April 2, 2010

Koleksi Transport Danish

Picas2 kat bwh adlh atr koleksi transport Danish bt ms ni.. (Sj jer nak buat n3 ni bila Zai a.k.a. Mamamiera..http://mamamiera.blogspot.com/..ada komen yg Danish ni byk koleksi transport). So terdetik plak kat hati saya nak buat n3 ttg mainan / transport Danish ni..hehe..

Act tak byk pun..Danish cuma ada V-Tech 3-in-1 Smart Wheels, Jumping Animal (Deer), Yo Yo Car, Motor & Skuter jer. Transport2 ni spt yg korang semua tahu adlh hadiah dr Ayahnya..Tok Ba, Mak Tok & Pakcik2 Danish. Blh lah kan utk putera saya gilir2 bermain..at least dia tak lah boring sgt di rmh..hihi..:)
















8 comments:

mamalieyna said...

banyak tuuuu..ayep baru ada 2..huhu..kalo umah kecik ni, susah nk simpan menan yg banyak camni kan..^_^

hepi la danish, boleh main macam2 transport tu..

mamamiera said...

weihhh kemain byk transport bujang kamu ye t.. kalo rase dah x tahu nk letak mane... meh sini pos laju kat haiqal jer okeh..?? ;p

lily azliyana @ mama zara said...

uishhhh..byk tu transport danish..leh bukak pusat permainan dah nih..hehhe..,nway, suka sgt tgk danish senyum dlm gmbar ngan v-tech 3 in 1 tuh..cute sgt..=D

kakyong said...

amboi... byknye..

kami ade beli animal ride tu.. bukan rusa, tp lembu.. x sampai 1 minggu dah bocor.. bukan budak yg main tp anak2 sedara yg dah besor pjg... huhuuu

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamlieyna..

umah ct pun kecik jer mamalieyna.. ckit hari dah nak jd garaj kot.. hehe..:)

ni mak tok danish dah ckp2 besday nnt nak beli basikal plak..mmg jd garaj lah umah ct..hihi..:) danish mmg bertmbh2 hepi..blh tkr2..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

bujang ty mmg zai..kdg tu bila bw dia gi mn2..nmpk plak yg lain..dia nak naik.melampau gak si tecik ni..

nak pos blh jer zai tp bujang ty ni "kut" pun ada..mainan/ transport dia mmg dikwl rapi..klu anak neighbour kat sblh nak naik pun, kdg tu mula lah dia buat perangai..naughty..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily @ mama zara..

lily..byk transport danish ni bkn jer leh buka pst permainan..garaj pun dah leh jd dah..hehe..:)

lily suka gmbar danish ngan v-tech 3 in 1 tu..tq ek.. ct pun suka tgk gmbr tu..dia senyum cam naughty2..
geram,mcm nak cubit2 jer pipi dia..:)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm kakyong..

ooo..jumping animal tu rsnya mmg x brp ok kot..klu bdk bsr naik sure bocor..siannya..

danish ni "kut" sikit..dikwlnya brg2 dia semua..konon2 "menjaga" lah..hehe:)