Thursday, August 27, 2009

Baby Kelly...Ke Xin

Igt tak dulu saya ada ckp akn upload gmbr baby Kelly..my friend. So di bwh saya tjkkan gmbr Ke Xin utk tatapan semua. Mummy dia dah bg green light kat saya..siap bg latest pictures lg, hehe. Thanks Kelly...

Ini lah dia..buah hati ke-2 Kelly...
LIM KE XIN



3 comments:

~Ifa~ said...

ish geramnya tgk baby kelly nie.kalu tgk pada baju baby kelly nie nmpk cm dia baby girl.btoi x siti.rasa cm nk geget aja.ini kalu naufal tgk sure dia penyek nie.huhuhu

mamalieyna said...

waa semangatnyerrrrrrr..kalo jumpe depan2 ni, mau cheom2 pipi montelnye tu!..gerammm.. :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

ifa, baby kelly ni mmg girl pun. biasalah surname cina sometimes kita ssh detect, tul x? tmbh lah lg, jd teman utk naufal, hehe...

mamalieyna..haha mmg semangat kan.time lahir kecik jer, maybe susu kot yg jd dia smkn sihat...