Thursday, August 27, 2009

Kad Raya Pertama

Hari ni saya & hubby dapat kad raya yang pertama untuk raya tahun ni. Kad raya ni dilayangkan dr Kooi Eng Jewellery, KOMTAR..kedai emas yg kita org tempah sepsg cincin nikah, hehe... Start dr tu..sure every year kedai ni akan htr kad raya utk kita org ber2..rs dihargai tu..cam regular customer lak. Tp mmg pun..hehe..saya & mak mmg biasanya klu nk membeli brg kemas..kedai tu lah yg kami tuju. Bkn apa dismpg rekaannya yg cantik..harga pun berpttn..tak mcm stgh2 kedai emas yg upah jer dah melampau2... Hehe.. So, thanks to all staff Kooi Eng Jewellery, KOMTAR. Really happy lor...



P/s - Coming soon... Akn saya tjkkan rantai tgn & cincin yg dibeli di
Kooi Eng Jewellery. (Brg kemas yg sgt berharga pd saya coz membelinya dgn $ mas khwn, hehe)...


2 comments:

~Ifa~ said...

bestnya dh dpt kad raya.rsa cm dh dekat aja nk raya kan.pulak tu sekarang nie susah dh org nk hantar kad raya bagai.guna sms,email aja la skrg nie...
dh soping baju raya ke kt ensem boy tuh...

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam ifa...

tu lah, kedai ni mmg every year awal2 lg dia dah post kan...skrg mmg dah x praktik sgt but saya ttp htr utk kwn2 lama..kita org 8 org mmbr baik..mmg every year dah jd rutin.. baju raya danish..coming soon. awak dah hbs shopping ker?