Wednesday, August 26, 2009

Cerita Sahur

Untuk sahur bg Ramadhan 1 hgga 5..mmg tak der n3 menarik langsung nak tayang. Hari2 sahur hubby akan ulang mkn menu berbuka jer coz msk & beli mmg byk..skali utk berbuka..jg utk bersahur, hehe... Saya just bgn dlm kul 4.30pg camtu..panaskan balik lauk-pauk tu utk hubby. nk bersahur. Saya ssh sikit nak bersahur..hanya bgn utk minum shj & temankan hubby makan, hehe...



3 comments:

mamalieyna said...

biasa la tu..idup bertiga2an lagi...mmg beli lg jimat kot..hikhik...kalo dh keluarga besar sok...tau la :)

mama erfan said...

haha sama la kita mamadanish.....tapi kita lain skit sbb hari2 masak... sama jugak bangun untuk prepare sahur hubby je, sama jugak susah nak makan sahur just minum je... hehe...selamat berpuasa!

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

mamalieyna..tu lah psl nk memsk tak pandai, membeli jer lah BUT coming soon nk gak bljr ckit2 utk hubby, cian dia..

mama erfan..tu lah kan, bila mkn sure nk rest kejap,pastu tdur jap..bgn nk bersiap keja lg, ngantuk tu..tak thn saya...