Wednesday, August 5, 2009

Danish Bersantai Di Atas Pelampung...


Ni gmbr yg diambil sms bercuti di Leisure Cove Resort. Saya sj jer nk ltk dlm n3 yg berlainan coz rs Danish cute sgt bila ddk dlm pelampung ni (sesuka hati jer kan, hehe)... Danish ni berani sikit..blh jer dia rest sorang2 ats pelampung, haha... Gurau jer, actually ada pakcik2 dia yg berjaga2 di sekeliling dia semata2 nk shoot gmbr dia n pelampung, hehe. Takut jg..mn lah nk tahu kan,dibuatnya pelampung tu terbalik..mmm tak nk fkr -ve. Yg pasti putera cute saya dah bg pose yg cunnn, hehe...


5 comments:

oyis08 said...

wah... macho gitu danish.. dah la pelampung rambo u.. hehe.. bestnya g pool. mmg kita tgh tergedik2 nak bwk si aisyah g pool, tp asyik x sempat aje...

~Ifa~ said...

ala tomei nya danish dgn pelampung.auntie pinjam bleh?? ala bleh la.....

neezareef said...

npk happy je danish landing atas pelampong corak soja tu..

mamamiera said...

comelnye budak tecik nih berendam dlm air ngan makayahnye..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

ayis08..bw lah,best sgt2..

ifa..nk pjm pelampung danish, blh blh silakan,hehe...

neezareef..haha dia suka bnr main air, ngan relax2 ats pelampong, nmpk happy & cool jer...

mamamiera..hehe, mak & ayah pun sm naik ngan anak kan..