Friday, August 28, 2009

Rantai Tangan & Cincin Mama Danish

Cantik tak...??? Igt tak n3 saya psl kad raya pertama yg saya received dr kedai emas yg kita org slalu beli tu? Ok..ni slh satu brg kemas pemberian dr Ayah Danish...$ mas kahwin yg dia bg..kita org tmbh sikit lagi utk beli rantai tgn & cincin ni. Saya betul2 berkenan dgn rekaan ni..dgn kombinasi emas 916 + emas putih..mmg saya suka sgttt ngan rantai tgn & cincin ni. Thanks abang..pemberian ni sgt berharga buat saya & akn dijdkan kenangan smpi akhir hayat...

Sorr..gmbr tak brp nk clear..

P/s - Actually hubby tak kasi tulis n3 ni but niat bkn nk menjk2 pun, just nk share kegembiraan saya dgn uolls. Sepsg cincin kat jari manis kita org tu..cincin nikah..ditempah khas dr kedai tu jg. Design kita org yg decide..hehe..



2 comments:

mamalieyna said...

cantikkk..mas kawen tu tokleh suami usik kan..kite pun mas kawen siap beli rantai leher ngn rantai tgn agi..almaklum mas kawen org utara ni mahai2 lo..kan3x..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

rsnya cam tu kot mamalieyna..org utara mahal2 ker?saya biasa jer mamalieyna...