Monday, August 24, 2009

Koleksi Mainan Danish

Ni mainan yg Danish dpt dr hadiah birthday baru2 ni... Act sesuai utk bdk2 umur 3 years ages & up but hubby cakap tak kan nak simpan jer mainan2 ni..bg jer lah Danish main. Tul jg tu..tak kan saya nak simpan jer mainan2 ni, later on sure kita org beli lagi. So saya bg jer lah Danish main..bkn main sukanya Danish ngan mainan2 ni coz mainan2 ni ada different sound effect/ music, ada light..mmg dsign utk children lah..tarik perhatian dia org, hehe...




3 comments:

mamalieyna said...

waa bestnyer danish ada byk menan, colouring lagi..ok dah tu tuk danish main.. :)

[-suziey-] said...

ting tong...aQeel dtg ni nk tumpang main menan tu bole??ekeke:D

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

mamalieyna..danish ni mcm2 mainan tp kejap2 jer dia main..hbs puas main, mula lah di lempar sn sini.kiranya tak lama lah benda2 tu...

suziey..slm kenal. mai2, main2 sama2 ngan danish,hehe...