Thursday, August 20, 2009

Salam Ramadhan

Assalamualaikum…

Salam Ramadhan utk semua... Ramadhan datang jua, alhamdulillah. Akhirnya dpt jg kita menikmati bulan yg penuh dgn kerahmatan & kemuliaan. Thn ni merpkan thn ke2 saya & hubby berpuasa bersm2 dismpg putera encem kita org, Danish. Cuma yg berbeza..thn lalu, Danish still kecil lagi..tapi thn ni dia dah bsr..tak tahu lah camner bila time berbuka nnt. Tak sabar nk tgk karenah dia, hehehe.

Pd semua, smg kedatangan ramadan kali ini akan menambahkan taqwa kita kepada ALLAH SWT & moga kita lebih berakhlak, berilmu, bertaqwa dan beriman. AMIN...

P/s - Bln puasa ni syok sikit coz dpt blk awal, kul 5ptg, hehe... Slalunya blk kul 6..mmg letih sgt2 ngan jln jam lg. So bln puasa ni happy jg lah coz dpt blk awal, dpt luang lbh ms ngan hubby & Danish. Walau cuma sejam jer berbeza namun ckp bermakna buat saya, hehe...


4 comments:

mamalieyna said...

selamat Berpuasa too..kita lg awai balik keje, 4,30pm..mmg bestkan...yuhuuu..

mazzny said...

selamat mnyambut ramadhan mubarak & selamat berpuasa..;)

rosmona-mrsstoya said...

salam ramadhan..
thanks sudi jengah blog mona..
jom add link..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

mamalieyna..bestnya 4.30 dah blk, blh lah pasni ronda2 pi PARAM atau gi mn2 kan..syoknya...

mazzny..slmbt berpuasa utk awak jg...

rosma..saya dah add awak pun, hehe...